DACIA Grand Duster: Vestea GROZAVA pentru Noul Model de SUV

DACIA Grand Duster este in centrul unei vesti grozave care vine pentru noul model de SUV pregatit de lansare pentru clientii din toata Romania.

DACIA Grand Duster octombrie

DACIA Grand Duster este unul dintre modelele noi de SUV-uri pe care DACIA vrea sa le lanseze in cursul acestui an pentru clientii din Romania, iar informatii noi aparute sugereaza faptul ca va fi o masina surprinzatoare. Pentru DACIA Grand Duster urmeaza sa fie lansate schimbarile pe care le vedem deja in Logan 3 si Sandero 3, si asta e o veste buna, mai ales pentru ca vom vedea un design modern pentru masini, dar vor veni si alte schimbari bune.

DACIA Grand Duster va ri anuntata in mod oficial in cursul anului 2021 de catre cei de la DACIA, iar lansarea va avea loc undeva prin 2022, insa productia va incepe tot anul acesta. Conform presei din Franta, productia pentru DACIA Grand Duster urmeaza sa inceapa in luna octombrie a anului 2021, fabrica din Pitesti fiind cea care va produce acest model, asa cum se intampla si cu celelalte modele care sunt fabricate in momentul de fata.

DACIA Grand Duster: Vestea GROZAVA pentru Noul Model de SUV

DACIA Grand Duster intrata in productie in octombrie 2021, va fi disponibila in cantitati suficiente pentru lansare abia undeva prin februarie 2022, deci mai avem de asteptat vreun an pana cand masinile vor ajunge la clienti. Interesant este ca in 2021 cei de la DACIA vor lansa si un facelift pentru actuala serie de modele Duster de pe piata, deci ne asteapta cateva noutati foarte interesante, DACIA Grand Duster fiind modelul cel mai important din serie.

DACIA Grand Duster va fi primul SUV cu 7 locuri pe care producatorul roman il va pune la vanzare, ar va fi si primul care va avea doar tranctiune exclusiva pentru rotile din fata, fara optiune de tractiune integrala. Aceasta schimbare vine ca parte a folosirii platformei CMF-B, care nu poate fi produsa cu tractiune integrala la Pitesti fara o schimbare a liniei de productie, insa nici pentru DACIA Grand Duster, si nici pentru DACIA Duster 3 nu se va intampla asta.

DACIA Grand Duster ar trebui sa fie mai scumpa decat modelele aflate acum pe piata pentru ca va fi mai mare, si va aduce multe noutati, insa cat de mult va costa, in final, ramane de vazut.