Kaufland: Vestea GROZAVA, e GRATUIT Pentru Oricare Clienti

Kaufland are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita de tot in magazinele sale.

Kaufland stele

Kaufland este unul dintre lanturile foarte mari de hypermarket-uri din Romania, cu milioane de clienti care-i calca pragul in fiecare luna, si pentru toti dintre ei a pregatit surprize grozave. Mai exact, cei de la Kaufland au decis cu nu foarte mult timp in urma sa lanseze Kaufland Card, un card special de fidelitate menit sa ii ajute pe clienti sa se bucure de oferte promotionale bune, dar sa si fie recompenati pentru cumparaturile dese din magazine.

Kaufland se asigura de faptul ca le arata clientilor ca sunt apreciati, si a decis sa le ofere acestora stele in momentul in care cumpara produse din magazinele sale, si folosesc cardul digital pentru asta. Conform celor de la Kaufland, de fiecare data cand cineva face cumparaturi in valoare de 50 de LEI din magazinele sale, primeste o stea virtuala pe Kaufland Card, iar daca bonul de cumparaturi este in valoare de cateva sute de LEI, se ofera cateva stele.

Kaufland: Vestea GROZAVA, e GRATUIT Pentru Oricare Clienti

Kaufland alege sa ii recompenseze pe clientii sai cu asemenea stele pentru a ii convinge sa continue sa cumpere cumparaturile in magazinele din toata Romania deoarece ele pot fi folosite pentru diverse promotii. In cadrul aplicatiei sale, Kaufland are o sectiune speciala unde sunt listate toate ofertele personalizate pentru clienti, iar stelele adunate in baza cumparaturilor pe care le facem in magazinele sale ne ajuta sa reducem preturile produselor listate acolo.

Kaufland listeaza ofertele personalizate pentru clientii sai in sectiunea Pentru mine – promo personalizate/ My coupons center din cadrul aplicatiei, insa trebuie sa aveti in prealabil un card adaugat acolo. Daca sunteti interesati sa va faceti un Kaufland Card, atunci puteti face acest lucru in oricare dintre magazinele sale din toata Romania, si ar fi bine sa profitati de tot pentru ca exista destule promotii grozave disponibile acum in tara noastra.

Kaufland actualizeaza in mod constant ofertele care sunt disponibile pentru clientii din Romania in toate magazinele, asa ca n-ar strica sa va uitati cu mare atenti la tot ceea ce este disponibil chiar acum.