WhatsApp: Anuntul OFICIAL de ULTIMA ORA pentru Toti Oamenii

WhatsApp a facut un anunt oficial de ultima ora pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iata cat de important este ce are de spus acum.

WhatsApp pastrare

WhatsApp este in ultima perioada in centrul foarte multor controverse cu privire la actualizarea termenilor si conditiilor pentru utilizarea platformei de mesagerie, acestia fiind impusi ca obligatorii pentru toti utilizatorii. WhatsApp obliga pe toata lumea sa-i accepte noii termeni si conditii de utilizare ai platformei sale, in caz contrar accesul la reteaua de mesagerie fiind restrictionat, si de aici au pornit toate controversele cu privire la aplicatie.

WhatsApp incearca sa ii linisteasca pe utilizatorii din intreaga lume cu imaginea de mai jos, pe care a publicat-o astazi, ea continand un mesaj foarte clar care spune ca platforma e sigura pentru utilizare. Cei de la WhatsApp le readuc oamenilor in atentie faptul ca toate datele din platforma sa raman in siguranta, indiferent de pe ce telefoane sunt folosite aplicatiile, si asta in ciuda tuturor informatiilor care spun contradictoriul, ele avand totusi in spate evenimente reale.

WhatsApp: Anuntul OFICIAL de ULTIMA ORA pentru Toti Oamenii

WhatsApp pastrare date

WhatsApp este acuzata ca incepand cu data de 8 februarie va incepe sa trimita in serverele companiei Facebook conversatiile utilizatorilor, si alte informatii importante, ceea ce compania spune ca nu e adevarat. Desi WhatsApp e detinuta de Facebook, si serverele sale sunt practic platite indirect de catre Facebook, compania spune acum ca nu se transfera datele oamenilor in serverele sale, ci totul are legatura cu o noua functionalitate oferita pentru companii.

WhatsApp le va oferi companiilor posibilitatea de a purta conversatii cu oricare dintre clienti, si sa stocheze datele in serverele Facebook, iar schimbarea termenilor si conditiilor ar avea legatura cu aceasta modificare majora. Desigur ca amenintarea utilizatorilor cu blocarea accesului la platforma daca nu accepta aceasta actualizare nu a ajutat deloc WhatsApp sa arate ca de fapt nu vrea sa faca nimic rau, asa ca ramane ca fiecare sa decida ce vrea sa creada, sau nu.

WhatsApp a inregistrat scaderi masive ale numarului de utilizatori in ultimele zile, cel putin 25 de milioane plecand catre Telegram in doar 3 zile, insa probabil ca numarul celor plecati e mult mai mare din moment ce compania se implica in explicarea situatiei.