DIGI Mobil: IMPORTANT Anunt privind SUTE de MII de Clienti

DIGI Mobil este in centrul unui foarte important anunt in Romania care priveste sute de mii de clienti din toata tara, iata ce trebuie sa stii acum.

DIGI Mobil comportament

DIGI Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, in baza numarului de clienti, insa cifrele sale sunt in continua crestere in momentul de fata in tara noastra. In anul 2020 cei de la DIGI Mobil au reusit sa se mentina in topul companiilor de telecomunicatii care au inregistrat cele mai multe portari in tara noastra, si asta in ciuda pandemiei care a incetinit foarte mult cresterea din martie incoace.

DIGI Mobil a inregistrat in 2020 putin peste 400.000 de portari in retelele sale de telefonie fixa si mobila, in mod surprinzator chiar mai multe decat in 2019, cand anu a fost pandemie, si totusi nu s-a atins aceasta cifra. Practic, intr-un an pandemic, DIGI Mobil a vut succes mai mare in atragerea de clienti noi decat intr-un an fara pandemie, iar aici a fost un cumul de factori care a adus mai multi clienti decat in mod normal, ceea ce pentru companie e o veste foarte buna.

DIGI Mobil: IMPORTANT Anunt privind SUTE de MII de Clienti

DIGI Mobil a avut multe oferte bune in anul 2020 pentru toti romanii care au fost dornici sa faca o schimbare la nivel de servicii de telefonie mobila, dar mult a contat aici si pandemia de Coronavirus. Preturile mici pe care DIGI Mobil le are au devenit atractive pentru multi clienti in detrimentul celor mari pe care le practica Orange, Vodafone, Telekom, si asa compania a reusit sa stabileasca un record de portari intr-un an in care asa ceva nu parea posibil.

DIGI Mobil si-a depasit in fiecare luna concurenta in ceea ce priveste portarile, chiar si in perioada starii de urgenta, desi atunci cei de la Telekom au fost foarte aproape de a-i ajunge din urma. Cum atunci nu au reusit, nici in alte luni nu au reusit, astfel ca DIGI Mobil s-a bucurat de un nou an cu recorduri pe partea de portari, ceea ce este surprinzator, dar pandemia a schimbat foarte mult in comportamentul oamenilor din intreaga lume.

DIGI Mobil va continua mai mult ca sigur pe acelasi trend inclusiv in anul 2021, iar asta pentru ca inca exista interes foarte mare pentru serviciile pe care le ofera, in principal multumita preturilor foarte bune.