LUNA: Anuntul IMPORTANT, Efect MAJOR pentru Intreaga Omenire

LUNA este in centrul unui anunt extrem de important care are si un efect major pentru intreaga omenire, iata ce decizie a fost luata si cat conteaza.

LUNA lipsuri

LUNA este in centrul unui anunt foarte important care vizeaza intreaga omenire, si care are un impact serios pentru viitorul ei, insa nu vorbim despre o veste buna, ci din contra, despre una nu prea grozava. Mai exact, cei de la NASA nu vor reusi sa aduca din nou un echipaj uman pe LUNA in anul 2024, asa cum si-a dorit administratia prezientiala a lui Donald Turmp, ci mult mai tarziu de atat, fara ca o data sa fi fost dezvaluita pana in momentul de fata.

LUNA avea anul 2024 dat drept termen final pentru aselenizarea unui echipaj cu astronauti, insa NASA nu a primit finantarea de care avea nevoie pentru ca un asemenea obiectiv sa fie dus la buna indeplinire. Mai exact, NASA a cerut o finantare de 3.3 miliarde de dolari in urmatorul exercitiu bugetar, insa a primit numai 850 de milioane, astfel ca indeplinirea obiectivului sau de a readuce oamenii pe luna are sanse extrem de mici de a fi dusa la indeplinire prea crurand.

LUNA: Anuntul IMPORTANT, Efect MAJOR pentru Intreaga Omenire

LUNA e cel mai apropiat obiect cosmic major in raport cu Pamantul, si obiectivul celor de la NASA de a ajunge acolo pana in 2024 avea nevoie de multe lucruri care sa mearga perfect pentru a fi indeplinit. Lipsa finantarii e una dintre problemele cele mai mari care pot aparea in situatii de acest gen, si din cauza lipsei banilor, iata ca NASA nu va putea finaliza tot ceea ce ii trebuie pentru a readuce oamenii pe luna pana in 2024, inclusiv, ceea ce important.

LUNA ar putea avea un prim echipaj uman trimis abia undeva prin 2028, termenul initial care era stabilit pentru o misiune de acest gen, iar cum termenul avansat nu va fi atins, probabil ca se va reveni la cel vechi. Daca NASA va primi in timpul administratiei Biden finantarea de care are nevoie, n-ar fi exclus sa poata readuce astronautii pe luna undeva prin 2025, sau 2026, dar totul depinde de banii pe care-i va primi pentru a indeplini obiectivul.

LUNA ramane una dintre prioritatile celor de la NASA in continuare, si vorbim totusi despre vesti foarte bune care ne arata ca omenirea inca are planuri marete in ceea ce priveste explorarea spatiala.