Vodafone: Vestea GROZAVA, ce Ofera GRATUIT 3 Luni Clientilor

Vodafone are o veste grozava pentru clientii din Romania si in cursul anului 2021, iata ce ofera gratuit timp de 3 luni, si cum profiti de tot.

Vodafone siguranta

Vodafone este unul dintre marii operatori de telecomunicatii din Romania in acest moment, si milioanele de clienti din Romania, sau doar simplii romani care vor sa-i devina clienti, se pot bucura de un beneficiu important. Mai exact, cei de la Vodafone ofera si in 2021 gratuitate timp de 3 luni de zile la asigurare pentru telefoane pentru clientii care cumpara oricare dintre modelele de la compania Samsung, o lista fiind disponibila in cadrul website-ului operatorului.

Vodafone a anuntat aceasta promotie inca din cursul anului 2020 pentru toti cei care cumpara telefoanele Samsung din cadrul magazinului sau online din Romania, si nu conteaza ce model este achizitionat. E nevoie totusi ca ai sai clienti sa cumpere o asigurare pentru telefon daca vor sa beneficieze de gratuitatea disponibila pentru 3 luni de zile, astfel ca ea nu e oferita in mod automat de catre operator, ci trebuie sa fie achizitionata in prealabil de client.

Vodafone: Vestea GROZAVA, ce Ofera GRATUIT 3 Luni Clientilor

Vodafone nu e singurul operator de telecomunicatii care vinde asigurare pentru telefoanele pe care le are la vanzare, asa ca nu vorbim despre ceva ce nu a mai fost oferit pana acum, ci doar despre o oferta noua. Asigurarea pe care Vodafone, sau alti operatori de telecomunicatii o au disponibila, ii ajuta pe clientii din toata tara sa se asigure ca indiferent ce se intampla cu telefoanele, acestea vor fi reparate, sau vor fi inlocuite de catre asigurator.

Vodafone nu asigura direct telefoanele, ci are o companie partenera care se ocupa de asta, la fel ca si ceilalti operatori de telecomunicatii din Romania, dar de problemele de inlocuire, sau reparatie, se ocupa operatorul. Practic, Vodafone le ofera clientilor posibilitatea de a avea o siguranta ca indiferent ce se intampla cu telefonul lor, va exista posibilitatea de a il repara, sau inlocui, fara a suporta si costurile mari pe care aceste proceduri le au uneori.

Vodafone are aceasta oferta disponibila inca din anul 2020 pentru clientii din Romania, dar e foarte posibil ca ea sa mai fie disponibila doar pentru o perioada limitata de timp in tara noastra.