Windows 10: Problema CRITICA Confirmata de catre Microsoft

Windows 10 are o problema critica acum confirmata de catre compania Microsoft, iata cat de serioasa este aceasta, si ce trebuie sa stii acum.

Windows 10 corupere

Windows 10 are o problema extraordinar de grava descoperita si confirmata intr-un final de catre compania Microsoft, dar asta la foarte mult timp dupa ce ea a inceput sa le faca probleme foarte mari oamenilor. Mai exact, cei de la Microsoft au decis sa rezolve intr-un final problema foarte serioasa din cauza careia un mediu de stocare poate fi in totalitate corupt prin simpla vizualizare a unei iconite care este stocata in Windows 10, si problema e foarte serioasa.

Windows 10 are problema aceasta atat de grava incat simpla accesare a unui folder in care se afla o iconita cu un cod malitios poate duce la corupera totala a mediului de stocare al calculatorului. Microsoft a fost avertizata de existenta acestei probleme extrem de mari de foarte multa vreme, si se pare ca a analizat cu atentie ceea ce se intampla in Windows 10, iar acum a ajuns la concluzia ca ea ar trebui sa fie intr-un final rezolvata deoarece e prea grava.

Windows 10: Problema CRITICA Confirmata de catre Microsoft

Windows 10 are aceasta problema de 3 ani de zile, si se pare ca exista inclusiv metode mai simple prin care ea poate fi declansata, nu doar prin vizualizarea unei iconite intr-un folder. Windows 10 poate avea aceasta vulnerabilitate declansata inclusiv prin accesarea codului malitios dintr-un browser, deci in mod teoretic utilizatorii pot fi atacati si prin website-uri malitioase pe care le acceseaza, iar asta e o problema extrem de mare pentru toata lumea.

Windows 10 are o problema extrem de grava aici, insa partea buna este ca in majoritatea cazurilor, dupa ce vulnerabilitatea e declansata, si calculatoarelor trebuie repornite in mod obligatoriu, mediul de stocare e reparat. Asta se intampla in majoritatea cazurilor, insa exista situatii in care declansarea acestei probleme in Windows 10 nu mai are o finalitate atat de fericita, iar asta poate duce la stergerea datelor care au fost stocate in respectivul mediu.

Windows 10 va avea aceasta problema rezolvata, dupa 3 ani de existenta, abia intr-o versiune viitoare a sistemului de operare, asa ca ramane de vazut cand va fi readus totul la normal pentru noi.