Raiffeisen Bank: Anuntul SPECIAL pentru MILIOANE de Romani

Raiffeisen Bank are un anunt special pentru milioane de romani din toata lumea, iata ce a facut banca, si ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

Raiffeisen Bank eminescu

Raiffeisen Bank a publicat un anunt special pentru milioanele de Romani din toata lumea, si asta pentru ca a reusit sa creeze ceva ce putini credeau ca ar putea fi posibil acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa publice un nou proiect artistic facut special pentru ziua lui Mihai Eminescu, iar el o are in centru pe Oana Pellea, una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania, totul fiind doar o continuare a proiectelor grozave facute de catre banca.

Raiffeisen Bank a publicat noua creatie in platforma in care a publicat pana acum si multe altele similare, acestea fiind gandite pentru a le readuce romanilor putin din arta la care nu mai pot merge din cauza pandemiei de Coronavirus. Noul proiect din Stagiunea Virtuala pe care a creat-o Raiffeisen Bank pentru clientii din tara noastra are programata astazi de la ora 19:00 o noua lansare a unui proiect care il are in centru pe Mihai Eminescu, 171 de ani implinindu-se de la nasterea sa, si ea e sarbatorita in fiecare an.

Raiffeisen Bank: Anuntul SPECIAL pentru MILIOANE de Romani

Raiffeisen Bank a decis sa publice in Stagiunea Virtuala un proiect cu denumirea ”Cuvintele dintre mine și tine. Întâlnirile Oanei Pellea”, iar reprezentarea pe care o face actrita Oana Pellea este una de exceptie. Cei de la Raiffeisen Bank au incercat sa le aduca romanilor doar cele mai bune proiecte culturale, cu cei mai buni actori din Romania, iar in baza a ceea ce am vazut pana acum, au avut succes destul de mare in a ne arata de ce merita sustinuta arta in tara noastra.

Raiffeisen Bank are pregatite in mod constant proiecte de acest gen, mai ales ca in aceasta perioada romanii sunt in continuare obligati sa ramana in case din cauza pandemiei de Coronavirus. Asta inseamna ca in saptamanile si lunie urmatoare, Raiffeisen Bank va publica mai mult ca sigur in Stagiunea Virtuala si alte proiecte speciale pe care romanii din toata tara le vor putea urmari pentru a vedea actori de exceptie interpretand roluri importante.

Raiffeisen Bank va oferi acest nou spectacol de la ora 19:00, insa e posibil ca intreaga inregistrare sa fie disponibila pentru o perioada limitata de timp pentru toti romanii din tara.