WhatsApp: Doua Schimbari SECRETE Dezvaluite pentru Oameni

WhatsApp are doua schimbari secrete dezvaluite pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce schimbari au fost descoperite in cadrul aplicatiei.

WhatsApp extragere

WhatsApp are 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume in momentul de fata, si este cea mai mare platforma de mesagerie dintre toate cele care exista la nivel global, si in mod constant sunt implementate noutati importante pentru ea. Doua dintre aceste noutati pentru aplicatia WhatsApp au fost descoperite, iar ele vizeaza atat telefoanele utilizatorilor, cat si platforma web pentru calculatoare, deci foarte multa lume ar trebui sa resimta aceste modificari.

WhatsApp are in primul rand implementata o schimbare pentru WhatsApp Web, acolo platforma de mesagerie avand implementata in sectiunea pentru stickere o schimbare foarte interesanta. Mai exact, utilizatorii au acum disponibila o sectiune separata in care pot vedea cele mai folosite stickere din cadrul platformei WhatsApp, iar asa pot trimite mai rapid emoticoanele dorite catre persoanele cu care vorbesc in fiecare zi, in viata de zi, cu zi, si nu doar atat.

WhatsApp: Doua Schimbari SECRETE Dezvaluite pentru Oameni

WhatsApp extragere favorite

WhatsApp face deasemenea o alta schimbare pentru cei care folosesc aplicatia din Germania, acolo unde se afla si cel putin aproape un milion de Romani, modificarea avand la baza o functie eliminata in trecut. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa elimine in Germania optiunea de a descarca oricare dintre conversatiile noastre purtate cu orice persoane, insa acum se pare ca s-au razgandit, si vor permite din nou extragerea discutiilor, si salvarea in telefoane, calculatoare, etc.

WhatsApp extragere germania

WhatsApp are aceste schimbari gasite in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, si in versiunea publica a WhatsApp Web, deci doar in cazul primei modificari vorbim despre ceva de care oamenii se pot folosi chiar de acum. A doua modificare este una foarte importanta pentru foarte multa lume, in timp ce prima este menita sa imbunataeasca experienta generala de folosire a utilizatorilor, deci este una destul de marginala, dar totusi utila pentru multi.

WhatsApp va lansa cea de-a doua modificare pentru aplicatia sa abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru lansare, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru ca totul sa fie pregatit asa cum trebuie.