DACIA Duster 3: Schimbarea ce i-a BULVERSAT pe Multi Romani

DACIA Duster 3 este in centrul unei foarte importante schimbari anuntate acum, iar ea i-a bulversat pe foarte multi romani, iata ce a fost dezvaluit.

DACIA Duster 3 este noul model de SUV pe care foarte multi dintre romani se asteptau sa il vada lansat de catre producatorul roman pentru clientii din Europa si Romania in cursul urmatorilor ani. Asteptarile tuturor au fost date peste cap in cursul zilelor trecute, iar asta pentru ca DACIA Duster 3 nu va mai fi principalul model de SUV pe care DACIA il va pune la vanzare, sau poate ca nici macar nu va mai exista, avand in vedere prezentarea Bigster.

DACIA Duster 3 ar putea fi inlocuit in totalitate de noul model de suv numit Bigster, iar in clipul video de mai sus puteti vedea o prezentare pentru noul concept care a fost gandit de catre DACIA. Vorbim despre un nou model de SUV care este mult mai mare decat ceea ce se astepta de la DACIA Duster 3, si care face parte dintr-o cu totul alta clasa, insa care va fi deasemenea mai scump.

DACIA Duster 3: Schimbarea ce i-a BULVERSAT pe Multi Romani

DACIA Duster 3 era asteptata ca o masina care urma sa fie mai scumpa decat generatia actuala, insa in cazul Bigster vorbim despre o diferenta in plus de 30% fata de pretul actualelor modele. Asta vine ca o surpriza majora de la DACIA, care isi creste preturile si nu va mai fi brand-ul cu masinile ieftine pe care toata lumea le stie, dar daca DACIA Duster 3, atunci ea ar trebui sa fie totusi mai ieftina decat acest concept Bigster de acum.

DACIA Duster 3, daca va fi lansata, va fi alternativa ieftina pentru Bigster, mai mica si cu un cost mai mic, iar asta n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare pentru ca vor exista oameni care nu vor dori sa cumpere Bigster. Daca DACIA Duster 3 n-ar mai fi lansata, cei de la DACIA ar avea un “gol” in oferta de SUV-uri pe care le ofera spre vanzare pentru clienti, iar asta ar putea afecta intr-o masura destul de mare vanzarile la nivel global.

DACIA Duster 3 ar putea ajunge in reprezentate undeva prin 2025, daca va ajunge sa fie lansata, insa foarte multe depind de planurile de viitor pe care le are producatorul roman pentru masinile sale.