LIDL Romania: OFICIAL, e GRATUIT in Magazine pentru Clienti

LIDL Romania a facut in mod oficial un anunt grozav pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit, si cum profiti de tot.

LIDL Romania bucatarie

LIDL Romania continua seria surprizelor grozave pe care le are pentru clientii sai din toata Romania in magazine, si vorbim despre promotii de care oricine ar trebui sa profite pentru ca totul e oferit pentru o perioada limitata de timp. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa dea startul unei noi promotii care le aduce in mod gratuit clientilor puncte bonus la cumparaturi, acestea putand fi transformate in reduceri pentru o serie de produse selectate.

LIDL Romania a pornit o promotie care il are in centru pe Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, acesta facand parte din diverse promotii organizate de catre lantul de magazine. De aceasta data, LIDL Romania a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a primi gratuit puncte bonus la cumparaturi pentru a cumpara produse recomandate de catre lantul de magazine pentru toata lumea in acest moment.

LIDL Romania: OFICIAL, e GRATUIT in Magazine pentru Clienti

LIDL Romania bucatarie dumitrescu

LIDL Romania le spune clientilor din toata tara ca pentru fiecare 60 de LEI cheltuiti in magazinele sale din toata tara, clientii primesc un punct bonus, iar la 5 adunate se bucura de reduceri de pana la 60% la o gama selecta de produse. LIDL Romania a ales 8 produse pe care le ofera cu aceste reduceri de pana la 60% in momentul de fata in Romania, ele fiind recomandate de catre Chef Florin Dumitrescu pentru cei care vor sa faca mancare grozava.

LIDL Romania are o pagina speciala in cadrul website-ului sau in care ofera detalii cu privire la toata aceasta promotie, astfel ca puteti afla acolo toate informatiile necesare pentru a sti cum anume puteti profita de tot acum. Nu conteaza in care dintre magazinele LIDL Romania din tara va faceti cumparaturile, punctele fiind oferite pentru cumparaturi de minim 60 de LEI in oricare dintre ele, asa ca trebuie doar sa cereti sa va fie acordate de astazi.

LIDL Romania are aceasta promotie speciala disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat este disponibila pentru a nu regreta ca nu ati facut-o pana acum.