DACIA Logan 3: SURPRIZA Uriasa la care NIMENI Nu se Gandea

DACIA Logan 3 este centrul unei surprize uriase de la DACIA si Renault la care nimeni nu se gandea, iata ce au decis sa faca marile grupuri acum.

DACIA Logan 3 reset

DACIA Logan 3 este noua generatie de masini pe care producatorul roman le-a lansat in toamna acestui an pentru clientii din Romania si mai toata Europa, ea venind cu extrem de multe schimbari pentru intreaga lume. Schimbarile pe care DACIA Logan 3 le aduce su luat prin surprindere pe toata lumea pentru ca sunt foarte multe noutati pe care mai nimeni nu se astepta sa le vada la o masina atat de ieftina, insa ele reprezinta startul unei schimbari majore de strategie ale DACIA si Renault.

DACIA Logan 3 reprezinta un reset pentru modelele de masini pe care le vinde DACIA, si nu vorbim aici doar despre sedan-uri, ci despre toate modelele de masini pe care producatorul de la Mioveni le vinde. Conceptul Bigster este o confirmare foarte clara a faptului ca planurile DACIA pentru viitor sunt cu mult diferite fata de ceea ce am vazut pana acum, dar si ca DACIA Logan 3 este punctul de plecare pe un cutotul alt drum pentru companie.

DACIA Logan 3: SURPRIZA Uriasa la care NIMENI Nu se Gandea

DACIA Logan 3 vine cu o viziune noua asupra modului in care ar trebui sa arate masinile pe care DACIA le vinde, iar asta e foarte clar vizibil in conceptul Bigster, dar si in ceea ce auzim despre alte modele. Inclusiv versiunea Duster cu 7 locuri, care ar trebui sa fie lansata anul acesta, ar trebui sa aiba foarte multe schimbari masive preluate de la DACIA Logan 3, si desigur ca noutatile nu se vor opri aici pentru ca DACIA are planuri foarte mari pentru masinile sale.

DACIA Logan 3 este inceputul unei revolutii pentru gama de masini pe care producatorul roman le vinde, insa aceasta revolutie se va intampla in timp, in decursul a 5 ani de acum inclo. Aceasta este perioada de timp in care DACIA vrea sa lanseze noi modele de SUV-uri, inclusiv noua versiune a Duster, conceptul Bigster, si totul in baza unora dintre modificarile pe care le vedem in DACIA Logan 3, dar desigur ca vor veni si alte surprize majore in viitor.

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie si ultimul model complet nou de la DACIA care mai are un pret accesibil, grupul anuntand ca modelele viitoare vor avea preturi cu cel putin 30% mai mari.