Vodafone: OFICIAL, Veste GROZAVA pentru Clientii din Romania

Vodafone este in mod oficial in centrul unui anunt grozav pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum despre ceea ce a facut.

Vodafone respectare

Vodafone este numita intr-un anunt oficial care vine de la autoritatile din Romania, si care anunta o veste grozava care vizeaza operatorul de telecomunicatii, clientii sai din tara fiind afectati de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la ANCOM au anuntat in mod oficial saptamana aceasta faptul ca Vodafone, si restul operatorilor de telecomunicatii din Romania, si-au imbunatatit in 2020 acoperirea GSM in diverse zone din tara cu investitii mari.

Vodafone a reusit sa imbunatateasca acoperirea foarte buna pe care o avea deja in Romania, trecand de la 97,76% la 98,16%, reusind sa-si indeplineasca angajamentele pe care si le-a luat fata de autoritatile romane. Cei de la Vodafone s-au obligat, atunci cand au preluat frecventele folosite pentru infrastructura GSM din Romania, sa acopere in proportie de 98% teritoriul Romaniei cu infrastructura sa GSM pana in 2017, insa abia acum au reusit sa faca asta.

Vodafone: OFICIAL, Veste GROZAVA pentru Clientii din Romania

Vodafone nu e singurul operator de telecomunicatii care a reusit sa faca acest lucru abia la 3 ani distanta de tinta initiala, iar asta pentru ca inclusiv Orange e in aceasta situatie, cei de la Telekom ramanand in continuare la 97%. In anii trecuti cei de la ANCOM au amendat Orange, Vodafone, Telekom din cauza faptului ca nu si-au indeplinit obiectivul privind acoperirea GSM din Romania, insa iata ca incepand cu 2021 operatorii vor scapa de aceasta obligatie.

Vodafone a facut de-a lungul anilor investitii mari in infrastructura sa de telecomunicatii din Romania, ceva ce s-a resimtit prin calitatea serviciilor pe care le ofera pentru clienti in momentul de fata. Vodafone are una dintre cele mai bune retele de telefonie mobila din tara noastra, cu unele dintre cele mai mari viteze de internet mobil, si totul dupa ce a facut investitii masive pentru a reusi sa le ofere clientilor servicii pe masura asteptarilor pe care le au.

Vodafone va continua sa faca acest lucru si in urmatorii ani, iar incepand cu anul 2021 va scapa de amenzile anuale de sute de mii de LEI fiecare multumita acestei extinderi a acoperirii.