GTA 6: 3 SURPRIZE Uriase Anuntate pentru Noul Joc Rockstar

gta 6 america sud

GTA 6 are 3 surprize uriase reconfirmate pentru fanii din intreaga lume care asteapta lansarea noului joc al Rockstar Games, si vorbim despre decizii care mai mult ca sigur vor bucura foarte multa lume pentru ca aduc noutati pe masura asteptarilor.

GTA 6 are reconfirmat astazi faptul ca un personaj feminim urmeaza sa isi faca aparitia in cadrul jocului, ceva ce desigur ca am mai auzit in cursul saptamanilor trecute, dar un leaker cu renume confirma deasemenea aceasta surpriza foarte mare.

GTA 6 are deasemenea confirmat si Project Americas, adica o serie de locatii noi si misiuni care implica traficul de droguri cu unii dintre cei mai mari traficanti ai anilor ’80, sau ’90, ceva care mai mult ca sigur va aduce o experienta de joc complet noua pentru noi.

GTA 6 are in final confirmat si faptul ca personajele vor putea colabora intre ele pentru diverse misiuni care sunt pregatite de catre cei de la Rockstar Games, astfel ca aici vorbim despre una dintre marile surprize care au fost pregatite de catre Rockstar Games.

GTA 6 este pregatit pentru lansare undeva in cursul anilor urmatori, probabil pana in 2025, dar deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la momentul in care isi va face aparitia, Rockstar Games punand in continuare accent mai mare pe GTA 5.