Huawei P50 Pro: Vestile GROZAVE, ce Vine cu Noile Telefoane

Huawei P50 Pro este in centrul unor vesti grozave care vin pentru clientii din intreaga lume, iata ce trebuie sa stie toti cei care le asteapta acum.

Huawei P50 Pro noutati

Huawei P50 Pro si Huawei P50 Pro Plus au astazi parte de primele vesti grozave care ne anunta ceva ce foarte multa lume se astepta sa vada cat mai rapid cu privire la ele, mai exact specificatiile tehnice. Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.6 inch cu rata de refresh de 120 Hz, acesta fiind curbat, si avand o rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli, si cel mai probabil vorbim despre noi tehnologii care sunt utilizate pentru a-l face si mai bun.

Huawei P50 Pro are deasemenea o camera quad, adica 4 senzori de imagine, care vor veni cu zoom hibrid de pana la 20x, dar si zoom digital de pana la 200x, conform aceluiasi leaker. Mai mult decat atat, Huawei P50 Pro va avea un design usor modificat, fiind mai subtire decat modelul anterior, si asta chiar daca va avea noi difuzoare stereo mai bune, plus o baterie de 4200 mAh, si un sistem de incarcare rapida la 50W, net superior celui actual.

Huawei P50 Pro: Vestile GROZAVE, ce Vine cu Noile Telefoane

Huawei P50 Pro va avea deasemenea o camera frontala cu un singur senzor de imagine plasat in centrul ecranului, acesta urmand a recunoaste si mai multe gesturi facute de catre utilizatori. Huawei P50 Pro Plus va veni cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, restul specificatiilor pentru el fiind la fel ca in cazul modelului inferior, dar in cazul camerei vorbim despre una care are 5 senzori de imagine, deci unul in plus, cel mai probabil cu zoom.

Huawei P50 Pro Plus va avea deasemenea incarcare rapida la 66W si baterie de 4300 mAh, in rest specificatiile fiind identice, inclusiv in ceea ce priveste noul chip Kirin 9000, deci nu vor exista diferente intre modele. Practic, Huawei P50 Pro Plus va fi doar o versiune mai mare a Huawei P50 Pro, si cu unele modificari nu foarte mari, dar mai mult ca sigur va exista si o diferenta de pret intre ele, asa ca ramane sa vedem exact ce anume va fi anuntat oficial.

Huawei P50 Pro va fi prezentat undeva in aceasta primavara, fara a se sti clar vreo data, dar asta nu e surprinzator din moment ce in mod normal aceste modele apar undeva prin martie.