DACIA Duster 2022: Modelul SPECIAL Anuntat pentru Lansare

DACIA Duster 2022 este modelul special de masina pe care DACIA l-a anuntat in mod oficial pentru lansare, iata ce urmeaza sa puna la vanzare compania.

DACIA Duster 2022 lansare

DACIA Duster 2022 este surpriza mare pe care DACIA o pregateste pentru clientii sai din Romania si cam toata lumea, iar anuntul oficial cu privire la a sa lansare vine ca o veste foarte buna pentru multa lume. Desi pana acum au aparut foarte multe zvonuri cu privire la faptul ca in 2021 ar trebui sa vedem cel putin un nou model de SUV de la compania romaneasca, in realitate se pare ca DACIA Duster 2022 este de fapt modelul pe care cu totii il vom vedea.

DACIA Duster 2022 este un model complet nou de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre o masina complet noua, nu despre facelift-ul asteptat pentru serie. Avand in vedere ca e vorba despre o masina complet noua, e posibil ca DACIA Duster 2022 sa fie de fapt modelul cu 7 locuri, care e facut cu multe dintre noutatile pe care le vedem in Logan 3, dar si cu o parte din ADN-ul Duster, ori chiar Lodgy, nu se stie clar.

DACIA Duster 2022: Modelul SPECIAL Anuntat pentru Lansare

DACIA Duster 2022 ar putea fi prezentata anul acesta si lansata in 2022, iar asta pentru ca si modelele Logan 3 si Sandero 3 apar cu lansare in 2021, desi au fost prezentate in 2020, dar vanzarile incep luna viitoare. In aceasta idee, nu ar fi exclus ca DACIA Duster 2022 sa fie prezentata tot prin septembrie, sau octombrie, iar vanzarile sa inceapa undeva in prima parte a anului 2022, doar ca deocamdata planurile celor de la DACIA nu sunt dezvaluite, nici macar ca si zvon.

DACIA Duster 2022 in versiune cu 7 locuri va intra pe piata la scurt timp dupa Logan 3, Spring, si un posibil facelift pentru seria standard a Duster, deci vorbim despre multe lansari aglomerate intr-un timp scurt. Intre 2022 si 2024 nu mai este asteptata vreo alta lansare de masini de la DACIA, asa ca DACIA Duster 2022 va fi ultimul model nou de automobil pentru o perioada destul de lunga de timp, ceea ce nu e tocmai surprinzator.

DACIA Duster 2022 va fi o masina foarte interesanta, mai ales cu 7 locuri disponibile pentru clienti, asa ca ramane doar sa vedem exact ce anume a pregatit compania romaneasca pentru noi toti.