Orange: Beneficii URIASE Oferite GRATUIT catre TOTI Clientii

Orange are o serie de beneficii uriase pe care le ofera gratuit pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis safaca, si cum profitam chiar acum.

Orange multumesc

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, iar toti cei care-i folosesc serviciile in momentul de fata se pot bucura si de beneficii majore. Mai exact, vorbim despre faptul ca Orange a ales sa isi rasplateasca, prin programul Orange Thank You, clientii din toata Romania pentru faptul ca ii folosesc serviciile in momentul de fata, si exista destule lucruri bune care sunt oferite chiar acum pentru noi toti.

Orange ofera in primul rand cate 20% din valoarea unei facturi sub forma de puncte Thank You pentru clienti in momentul in care acestia o platesc prin intermediul website-ului sau. La reincarcarile facute de catre clientii Orange prin intermediul website-ului sau, 20 de puncte Thank You sunt oferite in mod gratuit pentru clientii din toata Romania, ceva ce vine ca o veste extrem de buna.

Orange: Beneficii URIASE Oferite GRATUIT catre TOTI Clientii

Orange are deasemenea o alta promotie foarte interesanta care aduce puncte Thank You triple pentru clienti in momentul in care decid sa-si faca cumparaturile prin intermediul magazinului sau online. Separat de acestea, Orange ofera deasemenea cate 512 MB de trafic de internet mobil pentru fiecare an in care clientii sai au ramas in retea, deci puteti aduna destul de mult trafic gratuit de la operator, bonusul fiind oferit gratuit lunar pentru cei cu abonamente.

Orange ofera deasemenea o luna de internet mobil nelimitat gratuit pentru cei care sunt clienti si isi serbeaza ziua de nastere, impreuna cu 10% reducere pentru cumparaturi din magazinul online. In final, de ziua onomastica, Orange isi bucura clientii cu 10% reducere pentru cumparaturi din magazinul sau online, si puteti sa obtineti preturi reduse destul de bine daca aveti de cumparat produse care au si o valoare mare la achizitie.

Orange are toate aceste beneficii disponibile chiar acum pentru toti clientii sai din Romania, insa ele sunt disponibile in mod segmentat in functie de ceea ce folositi in materie de servicii ale operatorului.