Orange: ULTIMA ZI in care e GRATUIT pentru Clientii Romani

Orange a intrat astazi in ultima zi in care mai ofera pentru clientii din Romania un beneficiu gratuit de care ar trebui sa profiti chiar acum.

Orange valuta

Orange a ajuns astazi in ultima zi in care mai ofera gratuti ceva de care foarte multi dintre clientii sai se pot bucura, si daca ai ocazia, ar fi pacat sa nu profiti de aceasta oportunitate. Mai exact, cei de la Orange au ajuns in ultima zi a unei campanii promotionale prin care le ofera clientilor Orange Money posibilitatea de a primi 100 de euro gratuit daca fac transferuri valutare prin aplicatie, toate detaliile fiind oferite in aceasta pagina de catre companie.

Orange a pornit aceasta campanie in luna august, si o desfasoara doar pana astazi, deci daca nu ai profitat inca de ea, acum este ultima oportunitate de a mai face asta inainte ca ea sa dispara in totalitate. Orange a oferit pana acum cateva mii de euro in premii in cadrul acestei campanii promotionale din Romania, astfel ca te poti alatura zecilor de clienti ai Orange Money care au castiga bani de pe urma sa, si asta pentru ca nu se stie cand va mai exista alta.

Orange: ULTIMA ZI in care e GRATUIT pentru Clientii Romani

Orange a surprins foarte multa lume cu decizia de a oferi in mod gratuit bani pentru clientii sai din toata Romania, insa iata ca s-a intamplat si acest lucru, iar 23 ianuarie e ultima zi a ofertei sale. Orange a avut foarte multe promotii pentru Orange Money, majoritatea dintre ele extrem de interesante, astfel ca aceasta care dispare acum e una de care foarte multi ar putea regreta daca nu au profitat inca, mai ales ca e vorba despre ceva foarte simplu de facut.

Orange are sute de mii de clienti pentru Orange Money, insa nu a spus pana acum cati dintre ei fac transferuri valutare, sau ce valori anuale se inregistreaza pentru tranzactiile facute prin platforma. Orange e singurul operator, dintre cei care au servicii financiare online, care are o promotie de acest gen disponibila in Romania, asa ca daca nu profitati acum de asta, e improbabil sa mai profitati de altceva in viitorul apropiat, din pacate.

Orange va mai anunta cu siguranta si alte promotii similare in viitor, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume va mai anunta, si daca va fi la fel de bun pentru noi toti, sau nu.