Windows 10: ATENTIE, Noul Update cu o PROBLEMA foarte Mare

WIndows 10 are o noua problema foarte serioasa dezvaluita din cauza unui nou update lansat de catre Microsoft, iata ce trebuie sa stii, si ce trebuie sa faci.

windows 10 eroare

Windows 10 este iar stricat de catre compania Microsoft din cauza unui nou update care a fost lansat cu o problema ce a inceput deja sa dea peste cap viata utilizatorilor sistemului de operare, din pacate pentru noi toti. Mai exact, cei de la Microsoft au lansat marti noi patch-uri pentru a rezolva probleme de functionare ale Windows 10, insa din pacate se pare ca acestea au adus iar un bug din cauza caruia calculatoarele afiseaza o eroare cu ecran albastru si repornesc singure, fara oprire.

Windows 10 are de cateva ori pe luna, in zilele de marti, lansate patch-uri care rezolva probleme de functionare, imbunatatesc performantele, dar mai mult decat atat, rezolva vulnerabilitati importante descoperite. De aceasta data cei de la Microsoft au facut din nou o prostie, si au lansat un patch pentru Windows 10 care strica si mai mult sistemul de operare decat era inainte, iar asta in conditiile in care existau deja suficiente probleme cu el.

Windows 10: ATENTIE, Noul Update cu o PROBLEMA foarte Mare

Windows 10 are aceasta problema serioasa cunoscuta de catre compania Microsoft, astfel ca cei din Redmond lucreaza la o posibila rezolvare pentru ea, ceea ce pana la urma este fix ceea ce vor utilizatorii de la companie. Desigur ca ea ar putea aparea destul de greu, iar asta pentru ca Microsoft are atat de multe probleme de rezolvat cu sistemele sale de operare, si nu numai, astfel ca nimeni nu stie cand ar putea reveni lucrurile la normal cu Windows 10.

Windows 10 are, pe de alta parte, in lucru o alta actualizare majora care va fi disponibila pentru utilizatori, aceasta urmand a fi lansata undeva prin aprilie, sau mai, doar ca nu se stie clar cand. E foarte posibil ca si acel update sa aduca probleme chiar mai mari pentru utilizatorii din intreaga lume, chiar daca Microsoft are multi oameni care testeaza in versiune beta aceste actualizari pentru Windows 10, de fiecare data aparand probleme mari.

Windows 10 are in general probleme de acest gen dupa cam fiecare patch, sau update important, asa ca incercati sa le instalati abia la ceva timp dupa ce sunt lansate de catre cei de la Microsoft.