LUNA: Anuntul UIMITOR de Mare Interes pentru TOATA Omenirea

LUNA este in centrul unui anunt uimitor care este de mare interes pentru toata omenirea, iata ce s-a intamplat, si cat de important este pentru noi.

LUNA relansare

LUNA este in centrul atentiei lumii intregi in aceasta perioada dupa ce NASA si-a stabilit o foarte clara intentie de a reveni acolo, si de a trimite intai astronauti, iar mai apoi materiale pentru colonizare. In mandatul lui Donald Trump fusese accelerata trimiterea de astronauti pe luna, insa pandemia de Coronavirus a cam dat peste cap acele planuri, asa ca multe schimbari au trebuit sa fie facute de catre cei de la NASA pentru a incerca sa isi indeplineasca obiectivele.

LUNA este in continuare in centrul atentiei NASA, insa sansele ca oamenii sa ajunga pe satelitul natural al Pamantului in 2024, asa cum spera Donald Trump, sunt practic nule. Bugetul celor de la NASA pentru 2021 curpinde o treime din fondurile necesare pentru a duce la indeplinire misiunile de a readuce oamenii pe luna, astfel ca sansele ca totul sa fie finalizat pana in 2024 au ajuns la zero, si se revine la vechiul plan, cu 2026 ca data de transport.

LUNA: Anuntul UIMITOR de Mare Interes pentru TOATA Omenirea

LUNA relansare biden birou oval

LUNA a revenit totusi in atentia lumii intregi dupa ce Joe Biden a ales sa aduca in biroul oval de la Casa Alba o bucata din satelitul natural al Pamantului, aceasta avand o vechime de peste 3 miliarde de ani. Prezenta acestei roci de pe luna in biroul oval este o dovada foarte clara a faptului ca explorarea spatiala este una dintre prioritatile pe care administratia noua le are, si acest lucru este extrem de important pentru intreaga omenire.

LUNA va fi mai intai mult mai serios explorata de catre cei de la NASA, iar mai apoi vom vedea astronautii trimisi din nou catre corpul cosmic, si va fi interesant devazut cand vor reusi americanii sa-si finalizeze obiectivele. Intre timp, Joe Biden va incerca cel mai probabil sa finanteze NASA astfel incat sa aiba macar capacitatea partiala de a incerca sa-si duca la indeplinire obiectivele cu privire la luna, chiar daca totul va fi foarte dificil.

LUNA este totusi si in atentia multor altor tari acum, care au lansat multiple misiuni catre ea, China parand sa fie dornica sa o ia inaintea americanilor cu noi misiuni umane catre satelitul natural al Pamantului.