Huawei P50 Pro: PROBLEMA care face foarte Nesigura LANSAREA

Huawei P50 Pro are o problema extrem de serioasa care face lansarea foarte nesigura, iata cu ce se confrunta compania Huawei, si care e rezolvarea.

Huawei P50 Pro stocuri

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon care va fi lansat pe piata de catre compania Huawei, el urmand a face parte dintr-o serie in care vom vedea si P50 Lite, P50, insa si P50 Pro Plus. Dintre toate aceste patru modele de telefoane, este de asteptat ca doar cele P50, Huawei P50 Pro, P50 Pro Plus sa aiba integrat un chip Kirin 9000, insa nici acest lucru nu este sigur in momentul de fata din cauza problemelor foarte mari care exista cu stocurile.

Huawei P50 Pro ar trebui sa foloseasca un chip Kirin 9000 care este disponibil in cantitati foarte limitate in momentul de fata din cauza sanctiunilor care au fost impuse impotriva Huawei de catre Donald Trump. Compania care fabrica aceste chip-uri pentru Huawei pana in 2020 are interdictie de a le mai produce, iar cum Huawei Mate 40 Pro are deja multe chip-uri de acest gen folosite, pentru lansarea Huawei P50 Pro e posibil sa mai fie foarte putine.

Huawei P50 Pro: PROBLEMA care face foarte Nesigura LANSAREA

Huawei P50 Pro nu are cum sa aiba folosit un alt chip performant deoarece de la Qualcomm cei de la Huawei nu pot cumpara nimic, iar in afara TSMC nu mai exista alta companie care sa poata produce liber aceste chip-uri. Nici macar Samsung nu poate face asta, iar asa Huawei P50 Pro ar putea avea lansarea serios amanata, sau facuta cu cantitati foarte mici de telefoane, dar totul depinde de ceea ce vrea sa faca Huawei in legatura cu noile sale modele.

Huawei P50 Pro este un varf de gama care ar trebui sa aduca extrem de multe noutati foarte importante pentru utilizatorii din intreaga lume, dar e posibil sa fie foarte greu de gasit. Asta ar fi ceva normal, pana la urma, dar e totusi posibil ca Joe Biden sa rezolve problemele Huawei, iar Huawei P50 Pro sa fie lansat in cantitati suficiente pentru a acoperi cererea, care oricum va fi mare.

Huawei P50 Pro ar trebui sa fie lansat in aprilie, dar nu e exclus ca lansarea sa fie lansata abia in cursul lunii mai de catre compania Huawei pentru ca suficient de multe chip-uri sa fie disponibile.