Planeta Jupiter: Imaginile NASA care au ULUIT pe Toata Lumea

Planeta Jupiter are publicate noi imagini impresionante de catre NASA, iata cum a uluit pe toata lumea cu ceea ce a dezvaluit de aceasta data.

Planeta Jupiter aurore

Planeta Jupiter este din nou in centrul atentiei lumii intregi dupa ce NASA a republicat o noua serie de imagini cu care a reusit sa uluiasca pe toata lumea, unele care au fost facute cu 23 de ani in urma. Mai exact, NASA a republicat cateva imagini cu cele doua aurore pe care planeta Jupiter le are in momentul de fata, acestea fiind situate la polurile nord si sud, iar mai jos puteti vedea cat de impresionant este tot ceea ce ne arata agentia spatiala americana acum.

Planeta Jupiter are aceasta imagine inregistrata de catre telescopul spatial Hubble, si puteti vedea ca vorbim despre una detaliata cu o parte mica a corpului cosmic, NASA punand si in perspectiva realizarea sa majora. Vorbim despre imagini impresionanta pe care NASA le-a realizat pe planeta Jupiter, iar asta in conditiile in care pana acum nu a prezentat ceva similar in baza inregistrarilor facute de catre nava spatiala Juno dupa monitorizarile sale.

Planeta Jupiter: Imaginile NASA care au ULUIT pe Toata Lumea

Planeta Jupiter este monitorizata de foarte multa vreme de catre cei de la NASA, agentia spatiala americana incercand sa afle cat mai multe despre corpul cosmic, iar pana acum a reusit sa dezvaluie o buna parte dintre secretele sale. In baza tuturor monitorilor facute de-a lungul timpului pentru planeta Jupiter, cei de la NASA au reusit sa ofere multe explicatii pentru fenomenele de acolo, insa inca mai exista destule lucruri care au nevoie de explicatii foarte clare.

View this post on Instagram

A post shared by Hubble Space Telescope (@nasahubble)

Planeta Jupiter este gazda pentru multe fenomene speciale pe care cei de la NASA inca nu le pot explica, dar printre ele nu se numara si aurorele care sunt vizibile la cei doi poli ai planetei. Cei de la NASA mai au si multe secrete legate de planeta Jupiter pe care inca nu le-au dezvaluit, si care vor fi prezentate de-a lungul timpului, chiar daca vorbim despre readucerea in atentie a unor elemente foarte importante, precum cele doua aurore de acum.

Planeta Jupiter este deasemenea vizata si de noi misiuni pe care NASA vrea sa le lanseze in cursul urmatorilor ani, asa ca ramane de vazut ce anume vom mai vedea in legatura cu aceasta planeta importanta.