Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Incepand de Astazi

Kaufland are un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit incepand de acum pentru toata lumea.

Kaufland orientare

Kaufland a publicat astazi un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, unul despre care trebuie sa stii pentru ca incepand de astazi lantul de hypermarket-uri ofera gratuit ceva ce multa lume sigur va dori. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca incepand de astazi exista o promotie speciala in baza careia 20.000 de vouchere de cumparaturi in valoare de peste 800.000 de euro vor fi oferite gratuit de catre companie.

Kaufland ofera aceste vouchere doar pentru cei care au Kaufland Card facut deja, adica acel card digital care poate fi realizat in oricare dintre magazinele sale din tara, si care ofera acces la multe promotii grozave. Cei de la Kaufland spun ca aceasta promotie este oferita exclusiv pentru cei care au Kaufland Card in momentul de fata, deci daca nu aveti unul, nu va veti putea bucura de niciunul dintre voucherele oferite gratuit de lantul de magazine.

Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Incepand de Astazi

Kaufland spune ca aceasta promtoie speciala va dura intre 25 ianurie si 28 februarie, iar persoanele care vor fi premiate cu aceste vouchere gratuite le vor primi direct in aplicatia speciala. Pentru inscriere in concursul celor de la Kaufland, clientii trebuie sa faca cumparaturi din magazinele sale, fiecare bon de cumparaturi aducand stele care pot fi folosite pentru promotii, iar acum ele aduc inclusiv vouchere gratuite pentru cumparaturi in magazine.

Kaufland are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca puteti intra acolo pentru a citi tot ceea ce este disponibil pentru noi chiar din acest moment. Cei de la Kaufland stiu foarte bine ca romanilor le plac lucrurile gratuite astfel ca aceasta promotie foarte buna de acum este ceva care vine ca o surpriza foarte interesanta de care oricine ar trebui sa profite inainte ca ea sa dispara in totalitate din cadrul lantului de magazine.

Kaufland va finaliza totul in data de 28 februarie, asa ca ramane de vazut daca va reusi pana atunci sa dea toate voucherele pe care le-a pregatit pentru clientii din toata Romania.