Raiffeisen Bank: Vestea GROZAVA, ce Primesc GRATUIT Clientii

Raiffeisen Bank are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iata ce primesc acestia gratuit, si cum poate profita toata lumea.

Raiffeisen Bank puncte

Raiffeisen Bank isi surprinde clientii din toata Romania cu o noua veste grozava de care ar trebui sa profite cat mai multi dintre ei, iar asta pentru ca s-a luat decizia de a se oferi gratuit un bonus foarte interesant. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de puncte de loialitate eMAG bonus daca isi fac un card de credit eMAG, si isi fac cumparaturile din cadrul magazinului online.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie activa pentru oricare dintre clientii sai din Romania care aleg sa isi faca un card de credit eMAG pana in data de 31 ianuarie a acestui an, adica in urmatoarele cateva zile. Cei care decid sa profite de aceasta promotie pe care o are Raiffeisen Bank vor primi cele 100 de puncte daca fac si cumparaturi de peste 500 de LEI din cadrul magazinului online, astfel ca daca nu depasiti acest prag, nu veti primi punctele pe care le ofera magazinul online.

Raiffeisen Bank: Vestea GROZAVA, ce Primesc GRATUIT Clientii

Raiffeisen Bank are o serie de reguli pe care trebuie sa le indeplineasca toti clientii care decid sa profite de acest card de cumparaturi de la eMAG, si ele sunt impuse pentru emiterea cardurilor oferite de catre banca. Nu conteaza ce fel de produse veti cumpara de la eMAG dupa ce este emis acest card de la Raiffeisen Bank, astfel ca nu trebuie sa va ganditi ca exista limite de acest gen pentru ca in realitate puteti sa luati orice, atat timp cat atingeri limita de plata.

Raiffeisen Bank are de foarte multa vreme un parteneriat cu eMAG in ceea ce priveste acest tip de carduri de cumparaturi, insa aceasta promotie este una disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp. In aceasta idee, va trebui sa va ganditi foarte bine daca vreti sa profitati de ea, sau nu, pentru ca dupa data de 31 ianuarie ea va expira, si nu veti mai avea ocazia de a profita de ceva similar, poate pentru totdeauna pentru ca e posibil ca promotia sa dispara total.

Raiffeisen Bank nu e singura banca la care exista promotii pentru carduri de acest gen, asa ca daca aveti vreun crd la o alta banca din Romania, ar trebui sa va uitati cu mare atentie la ceea ce ofera.