Vodafone: Anunt IMPORTANT, este GRATUIT Exclusiv Clientilor

Vodafone are un anunt important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce este oferit gratuit si in exclusivitate pentru ei chiar de acum.

Vodafone exclusivitate

Vodafone a facut astazi un anunt care a luat foarte multa lume prin surprindere, iar asta deoarece operatorul de telecomunicatii si-a anuntat clientii in legatura cu o exclusivitate oferita gratuit in Romania pentru ei. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat in mod oficial lansarea Vodafone Club, un program special de loialitate care este dedicat exclusiv clientilor din Romania, grupul de telecomunicatii avand dorinta de a-i rasplati pe clientii fideli.

Vodafone spune ca acest nou Vodafone Club este disponibil exclusiv pentru clientii care au servicii de telefonie mobila, deci cei care au doar servicii de televiziune, internet fix, sau telefonie fixa, nu se pot bucura de el. Nu conteaza daca esti client Vodafone care are abonament, cartela, sau esti client al diviziei business, ai acces la gratuitatile din Vodafone Club chiar de acum, ceea ce iti va aduce o serie de beneficii extrem de interesante.

Vodafone: Anunt IMPORTANT, este GRATUIT Exclusiv Clientilor

Vodafone a decis ca surprizele grozave care sunt oferite prin Vodafone Club sa le permita clientilor sa beneficieze de reduceri la o serie de magazine, restaurante, si nu numai. Vodafone listeaza in aplicatia My Vodafone promotiile care sunt disponibile ca parte a acestui club, si vorbim despre reduceri la 7Card@Home, AVStore, BestKids, Bitdefender, Cărturești, Deichmann, Domino’s Pizza, Glovo, Intersport, arthur, Jerry’s Pizza, Lego, Logiscool, Philips, Rețeaua de sănătate Regina Maria, Salomon, Under Armour si Vivre.

Vodafone a ales sa incheie parteneriate cu o serie de afaceri mari si apreciate din Romania, iar asta le aduce clientilor sai bonusuri pe care multi nu sperau sa le vada doar pentru ca folosesc servicii de telefonie mobila. Puteti vedea ca in lista de mai sus se afla unele mari magazine din tara, dar si pizzerii foarte populare, producatori de software, sau chiar unul dintre cele mai mari lanturi de spitale si cliniti private, Vodafone surprinzand cu varietatea de parteneri.

Vodafone este singurul grupul de telecomunicatii din Romania care are o asemenea varietate de parteneri pentru care ofera beneficii gratuite de acest gen, asa ca n-ar strica sa profitati de tot de acum.