iOS 14.4 Rezolva Doua Probleme extrem de serioase pe iPhone

iOS 14.4 Rezolva Doua Probleme extrem de serioase pe iPhone

iOS 14.4 are doua probleme extrem de serioase rezolvate pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad, iar asta pentru ca, din cate se pare, vulnerabilitatile acoperite de catre cei de la Apple erau exploatate in mod activ impotriva utilizatorilor din anumite zone de pe glob.

Apple spune ca vulnerabilitatile pe care le-a descoperit puteau permite unei aplicatii sa obtina privilegii mai mari decat cele normale in cadrul sistemului de operare, iar asta poate duce la probleme foarte mari.

iOS 14.4 rezolva problemele acestea chiar de la instalare, astfel ca indiferent ce aplicatii veti instala in telefoanele voastre, n-ar trebui sa mai aveti vreo problema cu folosirea dispozitivelor fara a va gandi ca exista posibilitatea ca vreun hacker sa va faca rau.

“O aplicație malitioasa ar putea să ridice privilegii. Apple este la curent cu un raport potrivit căruia această problemă ar fi putut fi exploatată în mod activ.

Un atacator aflat la distanță poate provoca executarea arbitrară a codului. Apple este la curent cu un raport potrivit căruia această problemă ar fi putut fi exploatată în mod activ.”

iOS 14.4 este pus in distributie inca de noaptea trecuta, si rezolva o gama destul de larga de probleme raportate pana in momentul de fata de catre utilizatori, asa ca nu ar strica sa instalati actualizarea in telefoanele voastre cat inca mai aveti ocazia de a face asta.