Google Maps si Search vor afisa centrele de vaccinare impotriva Coronavirus

Google Maps Search centrele vaccinare Coronavirus

Google Maps si Search au anuntata o schimbare foarte mare de catre compania Google, iar asta pentru ca ambele platforme urmeaza sa afiseze locatiile in care oamenii de pe intregul glob vor putea fi vaccinati impotriva Coronavirus, indiferent de tara in care locuiesc.

Google Maps afiseaza de foarte multa vreme informatii privind ratele de incidenta pentru Coronavirus atat pe tari, cat si pe regiuni din acestea, astfel ca integrarea de informatii privind centrele de vaccinare n-ar fi tocmai ceva neasteptat in momentul de fata.

Google Maps si Search vor avea informatiile privind centrele de vaccinare preluate de la agentiile guvernamentale ale diverselor state, sau de la famarcii, astfel ca vorbim despre informatii cat se poate de exacte cu privire la locatiile in care oamenii se vor putea vaccina.

Google Maps Search centrele vaccinare Coronavirus exemplu

“Astăzi anunțăm că oferim peste 150 de milioane de dolari pentru a promova educația vaccinului și distribuția echitabilă și pentru a facilita găsirea informațiilor relevante la nivel local, inclusiv când și unde să obțineți vaccinul. De asemenea, vom deschide spații Google pentru a servi ca site-uri de vaccinare, după cum este necesar.

În următoarele săptămâni, locațiile de vaccinare COVID-19 vor fi disponibile în Căutarea Google și Maps, începând cu Arizona, Louisiana, Mississippi și Texas, cu mai multe state și țări care vor veni. Vom include detalii cum ar fi dacă este necesară o întâlnire sau o recomandare, dacă accesul este limitat la anumite grupuri sau dacă are un drive-through.”