BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Doar o Zi

BANCA Transilvania are un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe romanii din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit timp de doar o zi pentru noi.

BANCA Transilvania dama

BANCA Transilvania are un nou anunt de ultima ora pentru romanii din toata tara, iar din nou vorbim despre ceva ce este oferit gratuit timp de doar o zi, si ar fi bine sa profiti de tot acum. Cei de la BANCA Transilvania ii anunta pe romani ca maine, 30 ianuarie, vor oferit gratuit timp de doar 24 de ore, un film care va putea fi vazut fara plata in platforma pe care banca o sustine inca de acum cateva luni, si n-ar strica sa profitati de aceasta ocazie speciala.

BANCA Transilvania a decis ca maine sa le ofere romanilor posibilitatea de a vedea gratuit in platforma TIFF Unlimited filmul Dama de Cupa, acesta fiind disponibil, dupa cum spune banca, de la ora 20:00. Cei de la BANCA Transilvania stiu foarte bine ca romanilor le place sa urmareasca filme si seriale prin platforme de streaming video la cerere, astfel ca includerea acestui film fara plata in platforma sa e o veste foarte interesanta pentru oameni.

BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Doar o Zi

BANCA Transilvania sustine aceasta platforma de streaming video la cerere de ceva vreme, in ea fiind incluse o varietate de filme care pot fi vazute doar dupa plata unui abonament lunar, ca la Netflix. Exista o varietate de filme in platforma TIFF Unlimited pe care oricine le va putea vedea daca plateste abonamentul lunar, iar cei de la BANCA Transilvania fac teasing-uri cu filme gratuite pentru a face platforma cunoscuta pentru cat mai multa lume.

BANCA Transilvania i-a bucurat cel mai probabil pe foarte multi romani cu decizia sa de a oferi in mod gratuit filme prin platforma, mai ales ca ele au si fost unele care au avut succes destul de mare. Nu vorbim despre blockbustere de la Hollywood, dar filme care au fost apreciate de catre oameni dupa ce au fost puse in distributie, si asta probabil ca in perioada urmatoare BANCA Transilvania va mai oferi gratuit si alte productii interesante.

BANCA Transilvania mai ofera acces gratuit in aceasta platforma si cu ocazia diverselor concursuri BT Pay Day pe care le organizeaza de-a lungul timpului, asa ca nu e necesar tot timpul sa platiti pentru acces.