Orange: MILIOANE de Clienti au un Beneficiu GRATUIT in 2021

Orange ofera pentru milioane de clienti din toata Romania un important beneficiu gratuit si in 2021, iata de ce poti profita chiar in acest moment.

Orange vod

Orange si-a anuntat milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu o gratuitate importanta pe care o ofera in continuare in cursul anului 2021, si e vorba despre o surpriza foarte buna pentru romani. Mai exact, cei de la Orange au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca le ofera in aceasta pagina in continuare posibilitatea de a se bucura gratuit timp de 2 luni de zile de optiunea Movie Go Unlimited pentru a urmari continutul favorit din Orange TV Go.

Orange promoveaza acum intens serialul Grey’s Anatomy, dupa cum puteti vedea si mai jos, astfel ca readuce in discutie faptul ca ofera posibilitatea de a beneficia de 2 luni gratuit de optiunea Movie Go Unlimited. Cei de la Orange au oferit inclusiv in 2020 posibilitatea de a ne bucura gratuit de optiunea Movie Go Unlimited in toata Romania, iar in 2021 se pare ca lucrurile nu se vor schimba din vreun punct de vedere, deci nu ati pierdut ceva.

Orange: MILIOANE de Clienti au un Beneficiu GRATUIT in 2021

Orange stie foarte bine ca in Romania exista foarte multi romani care sunt dornici sa faca streaming video la cerere pentru filme si seriale grozave, asa ca de aceea ofera gratuitati de acest gen. Orange spune ca toti clientii sai din Romania se pot bucura de aceasta oferta promotionala, si dupa cele 2 luni in care vor putea folosi gratuit optiunea Movie Go Unlimited, vor trebui sa plateasca 1 euro pe luna pentru a putea urmari in continuare continutul.

Orange nu surprinde cu aceasta decizie, iar asta pentru ca a oferit optiunea si inainte de 2021, iar acum doar continua sa faca acest lucru, tot in mod gratuit, asa cum era si normal pentru clienti. Orange e singurul operator de telecomunicatii care a luat aceasta decizie, iar asta pentru ca ceilalti nu ofera acces la acest tip de continut decat pentru clientii care au si un abonament de televiziune activat, asa ca ar fi bine sa profitati de aceasta ocazie.

Orange mai are si alte beneficii pe care le ofera gratuit pentru clientii sai din toata Romania, si trebuie doar sa fiti atenti la ceea ce este disponibil acum pentru a va putea bucura de tot.