BANCA Transilvania: ALERTA de ULTIMA ORA catre TOTI Clientii

BANCA Transilvania este in centrul unei alerte de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si care are la baza o problema majora.

banca transilvania frauda

BANCA Transilvania este in centrul unei alerte de ultima ora emisa pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care trebuie sa stii chiar in acest moment pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa. Alerta are la baza o noua campanie de tip phishing care vizeaza infectarea dispozitivelor electronice ale clientilor BANCA Transilvania prin intermediul unor documente malitioase trimise prin email-uri care par ca vin de la angajati ai bancii.

BANCA Transilvania nu le trimite clientilor informatii nesolicitate, adica email-uri care sa “vina de nicaieri” de la oameni care se prezinta ca fiind angajati ai bancii, si care ataseaza diverse documente in mesaje. In aecea idee, daca primiti vreun asemenea email de la cineva care se prezinta ca fiind de la BANCA Transilvania, ar fi bine sa va uitati cu atentie la expeditor, si sa nu accesati vreunul dintre fisierele atasate in email, daca nu le-ati solicitat.

BANCA Transilvania: ALERTA de ULTIMA ORA catre TOTI Clientii

BANCA Transilvania a emis deasemenea alerte privind atacurile de acest gen, iar asta pentru ca ele au inceput sa aiba loc cu o intensitate tot mai mare, ceea ce este o problema foarte serioasa, din pacate. Vorbim despre o situatie in care clientii BANCA Transilvania pot fi pacaliti sa-si infecteze calculatoarele, sau telefoanele, si sa aiba datele furate, sau mai rau, banii furati, de catre hackerii care sunt in spatele acestor atacuri foarte serioase.

BANCA Transilvania are numele folosit in aceste email-uri in diverse forme, insa in general cei care le trimit se prezinta ca fiind angajati ai bancii, desi in realitate acest lucru nu se intampla. Totusi, aceasta metoda este folosita de catre hackeri pentru ca oamenii acceseaza cu o usurinta mai mare documentele atasate in email-uri daca ele par sa vina de la angajati ai BANCA Transilvania, iar tehnica in sine nu e una noua, ci doar repetata.

BANCA Transilvania nu ii poate proteja pe clientii sai de problemele de acest gen, iar asta pentru ca nu poate impiedica pe cineva sa trimita email-uri de acest gen, asa ca ramane doar ca ai sai clienti sa fie vigilenti.