Fortnite: Surpriza EXCLUSIVA care i-a Uimit pe Fanii Jocului

Fortnite cantina

Fortnite are parte de o noua surpriza exclusiva lansata de catre cei de la Epic Games, iar asta deoarece compania americana s-a gandit ca printre jucatorii activi in cadul titlului sau ar exista si foarte multi fani ai Star Wars, asa ca le-a adus ceva ce nu credeau ca vor avea.

Fortnite are caum disponibil celebrul bar din Star Wars, numit Kit’s Cantina, iar mai jos aveti prezentata si o harta care va ajuta sa ajungeti foarte rapid in acea locatie pentru a vedea cum a fost reprodus totul de catre EPic Games in cadrul jocului sau.

Fortnite are deasemenea aduse in joc si personajele Din Djarin si Baby Yoda, totul fiind lansat in tandem cu noul sezon al serialului Mandalorian, cei de la Epic Games avand o colaborare destul de extinsa cu Disney pentru implementarea de noutati in joc.

Fortnite are multe noutati implementate din filme si seriale in ultima vreme, iar cei de la Epic Games vor sa le ofere jucatorilor doar cat mai multe optiuni de acest gen in momentul de fata, asa ca e interesant ce ni se arata acum din partea companiei.

Fortnite cantina kit

Fortnite are mai sus prezentata locatia in care este disponibila Kit’s Cantina in momentul de fata, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar fi bine sa va ganditi serios la a analiza cu atentie locatia de pe harta in care ea este disponibila pentru noi toti.