Kaufland: Anuntul SURPRIZA cu o Veste GROZAVA pentru Romani

Kaufland are un nou anunt surpriza cu o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si cum poti profita.

Kaufland extra

Kaufland are astazi un nou anunt surpriza pentru toti clientii sai din toata Romania, si e vorba despre o veste grozava care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile tuturor clientilor sai din toata tara. Mai exact, incepand de astazi sunt disponibile noi oferte personalizate pentru clientii Kaufland care au si Kaufland Card facut pentru magazinul online, asa ca ar trebui sa va uitati cu atentie la ceea ce este disponibil in aplicatie pentru noi in momentul de fata.

Kaufland are o serie de oferte personalizate extrem de interesante pentru toti clientii sai din toata tara, unele dintre cele mai bune pe care le-am vazut pana acum, ele fiind disponibile din data de 3 februarie. Lansarea noilor oferte personalizate a celor de la Kaufland vine impreuna cu noul catalog cu oferte care sunt disponibile intre 3 si 9 februarie, astfel ca totul este oferind in tandem de catre lantul de hypermarket-uri pentru toti clientii din Romania.

Kaufland: Anuntul SURPRIZA cu o Veste GROZAVA pentru Romani

Kaufland isi actualizeaza saptamanal ofertele pe care le are pentru clientii sai din toata Romania, iar ceea ce vedem acum este doar o continuare a promotiilor grozave pe care compania le-a gandit. Ofertele personalizate pe care Kaufland le ofera pentru clientii care au Kaufland Card sunt separate de cele care sunt disponibile in catalogul obisnuit cu reduceri saptamanale, astfel ca va bucurati de oferte suplimentare daca aveti un card digital facut in magazine.

Kaufland are de ceva vreme disponibile ofertele de acest gen pentru toti clientii sai din toata Romania, si e ceva de care oricine se poate bucura pentru ca vorbim despre oferte care nu sunt oferite chiar oricand. Pentru a putea profita de aceste oferte speciale de la Kaufland e nevoie sa mergeti in sectiunea speciala din cadrul aplicatiei si sa verificati care dintre promotiile disponibile acolo pot fi activate in oricare dintre magazinele din toata Romania.

Kaufland are aceste oferte, dupa cum v-am spus si mai sus, disponibile pentru o perioada scurta de timp, asa ca aveti grija si profitati de ele inainte sa dispara in totalitate.