Facebook a lansat Messenger pe castile VR de la Oculus

Facebook oculus vr messenger

Facebook a decis sa faca o miscare interesanta intr-un final, astfel ca Messenger a fost lansat pentru castile VR Oculus, companie care este detinuta deasemenea de catre Facebook, deci utilizatorii acestor dispozitive vor avea ocazia de a il folosi de acum.

Facebook a creat o versiune speciala a Messenger pentru ca ea trebuie folosita cu o casca pentru realitate virtuala, utilizatorii avand posibilitatea de a scrie mesaje cu aceasta interfata speciala, deci comunicarea cu prietenii devine mult mai simpla.

Facebook a investit foarte multi bani in platforma Oculus, si acum vedem ca incepe sa isi mai aduca din aplicatiile foarte populare pe aceasta platforma, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru cei care decid sa intre in lumea virtuala cu o casca de acest gen.

“De asemenea, dorim să reunim oamenii și să facilităm ca oricând să vă alăturați prietenilor și familiei dvs. în VR. Aceasta înseamnă că vă este mai ușor să vă găsiți prietenii și familia în VR. Săptămâna aceasta vom începe lansarea Messenger în VR, ajutându-vă să comunicați cu oamenii speciali din viața voastră – indiferent dacă doriți să concurați în Beat Saber, să vă întâlniți și să urmăriți un spectacol în locații sau pur și simplu să discutați despre ce este la cină fără a vă scoate căștile.

În această săptămână, vom începe să lansăm Messenger pe Oculus pentru persoanele care s-au conectat la Quest și Quest 2 folosind contul lor de Facebook. Cu această actualizare, puteți alege să discutați cu prietenii dvs. de pe Facebook oriunde au Messenger, chiar dacă nu sunt în VR. Puteți ajunge la ei fără să vă scoateți setul cu cască – și pot discuta și cu dvs. Scrieți mesaje cum doriți, fie că le tastați în VR, dacă selectați un starter de conversație pre-scris sau dacă utilizați funcția noastră voce-text. Și dacă discutați cu prietenii dvs. în Messenger și decideți că doriți cu toții să jucați împreună, puteți crea cu ușurință o petrecere Oculus, astfel încât să puteți sări și să jucați același joc împreună.”