DACIA Logan 3: Modelul la care NU mai VISEAZA Acum Clientii

DACIA Logan 3 a fost lansata intr-o versiune radical modificata in anul 2021, insa un model mult asteptat de catre clienti are sanse mici de a fi lansat.

DACIA Logan 3 baterie

DACIA Logan 3 a fost lansata chiar zilele acestea in reprezentantele din Romania, cei de la DACIA livrand primele modele in locatii din toata tara, masinile putand fi testate chiar de luna trecuta. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Logan 3 vine cu extrem de multe noutati, o tehnologizare serioasa facuta pentru aceste modele de masini, insa cei de la DACIA mai au si alte surprize importante pregatite pentru viitor, desi nu sunt chiar ceea ce sperau multi.

DACIA Logan 3 va fi lansata intr-o versiune hibrid in urmatorii ani, cel mai probabil aproape de anul 2025, moment din care toate masinile noi de la DACIA vor fi lansate si intr-o asemenea versiune pe piata. Ceea ce pare tot mai improbabil sa apara este o versiune electrica a DACIA Logan 3, iar asta pentru ca planurile producatorului roman nu includ lansarea unui asemenea model inainte de 2025, si e putin probabil sa vedem vreunul dupa aceea.

DACIA Logan 3: Modelul la care NU mai VISEAZA Acum Clientii

DACIA Logan 3 in versiune hibrida va fi cel mai probabil singura versiune care va fi deservita si de motoare electrice, cel putin perioada imediat urmatoare, iar asta pentru ca planurile DACIA si Renault sunt complet diferite. Desi cei de la Renault vor sa reduca in urmatorii ani emisiile de carbon la nivel de grup pentru modelele noi de masini, e improbabil ca acea DACIA Logan 3 electrica asteptata de multi clienti sa isi faca prea curand aparitia, iar asta incepe sa se transforme in realitate.

DACIA Logan 3 in versiunea hibrid va prelua tehnologii de la modelele Renault vandute acum pe piata, mai exact cele ale modelelor E Tech, dar cu limite, pentru ca pretul de vanzare sa nu fie prea mare. Asta inseamna baterii mai mici, motoare cu putere mai putina, si tot asa, pentru ca DACIA Logan 3 sa ramana totusi o masina accesibila pentru clienti, iar daca ne uitam la versiunea d etop, care are cutie automata CVT, ne putem face o idee cu privire la preturi.

DACIA Logan 3 va fi cu siguranta testata pe drumurile publice de catre DACIA inainte de a fi lansata intr-o versiune hibrid, astfel ca vom afla mai multe detalii cu privire la ea inainte sa fie lansata.