Telekom: CADOUL Neasteptat pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom are un cadou neasteptat pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis a le ofere oamenilor chiar acum, si cat de mult conteaza.

Telekom jacheta

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, are o surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata tara, una la care mai nime nu se astepta acum. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Telekom au fost pana acum vreo doua saptamani sponsori ai echipei nationale de fotbal a Romaniei, iar desi contractul cu Federatia Romana de Fotbal s-a incheiat, compania a decis totusi sa le ofere, prin aceasta pagina clientilor un cadou legat de sport.

Telekom a decis totusi sa le faca o surpriza clientilor care contracteaza trei servicii fixe de la companie, si ofera cadou o jacheta care pare sa fie identica cu cele purtate de catre jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei. Jacheta pe care Telekom o ofera este produsa de catre Joma, sponsor al nationalei de fotbal a Romaniei, si are o valoare de 200 de LEI, ea fiind oferita gratuit doar celor care decid sa profite de aceasta promotie a celor de la telefon.

Telekom: CADOUL Neasteptat pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom le cere clientilor sa activeze trei servicii fixe pentru a profita de aceasta oferta, mai exact internet, televiziune, plus inca un serviciu la alegere intre telefonia fixa si un stick TV. Combinarea tuturor acestor servicii le aduce clientilor din Romania posibilitatea de a primi o jacheta de acest gen, astfel ca pentru fanii echipei nationale de fotbal a Romaniei Telekom are o surpriza foarte interesanta, asta desigur daca ei nu au deja o asemenea jacheta.

Telekom ofera deasemenea pentru clienti si o varietate de alte surprize extrem de bune ca parte a celor 999 de motive pentru a contracta serviciile sale in Romania acum. Vorbim despre foarte multe gratuitati importante pe care le ofera Telekom ca parte a acelei oferte, si oricine ar trebui sa profite chiar acum de tot ceea ce este disponibil pentru a se asigura ca beneficaiza de lucruri grozave.

Telekom are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti cumva interesati sa profitati de ea, ar trebui sa o faceti inainte ca aceasta sa dispara din magazinul online.