BANCA Transilvania: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Clienti

BANCA Transilvania are un foarte important anunt pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci.

BANCA Transilvania fericire

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci din Romania, are un anunt foarte important pentru clientii sai din toata tara, si daca te numeri printre ei, ar fi bine sa afli despre el, pentru ca poti face mult bine. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat o campanie cu rar este vazuta la companiile din Romania, si e ceva care vine in ajutorul celor care au cea mai mare nevoie de asta, copiii din zonele sarace ale tarii noastre.

BANCA Transilvania a pornit o campanie prin care doneaza bani catre un ONG care ajuta copiii din satele Romaniei, iar ea este activa doar in perioada 4 – 7 februarie in Romania. In cursul acestor zile, cei de la BANCA Transilvania vor dona 5 LEI pentru fiecare transfer facut prin aplicatia BT Pay la care este adaugat un emoji 🙂 in sectiunea de detalii pentru respectivul transfer, ceea ce e o surpriza extrem de interesanta de la ea.

BANCA Transilvania: Foarte IMPORTANT Anunt pentru Clienti

BANCA Transilvania are in cadrul aplicatiei BT Pay o sectiune speciala pentru donatii, dar pentru a impulsiona transferurile din BT Pay, si implicit donatiile, banca face un bine pentru, probabil, multi copii. Nu conteaza ce valoare au transferurile care sunt facute de catre clientii BANCA Transilvania prin intermediul aplicatiei BT Pay, important fiind doar ca ele sa aiba acel emoji in sectiunea de detalii pentru ca banca sa il repreze si sa doneze banii.

BANCA Transilvania ar putea dona sute, mii, sau zeci de mii, de LEI catre ONG-ul SOS Satele Copiilor Romania daca in zilele campaniei se vor face cateva mii de transferuri, dar probabil ca e un gest bine calculat. BANCA Transilvania a estimat probabil cam cate transferuri se fac de obicei prin BT Pay, si stie la ce sa se astepte, insa chiar si asa, ideea lor e buna, si merita sa ajutati si voi la sustinerea copiilor din sate, mai ales ca nu va costa ceva.

BANCA Transilvania a donat in 2020 multi bani pentru sustinerea romanilor care au fost afectati de pandemia de Coronavirus, dar si a copiiilor care au fost nevoiti sa faca scoala doar online, si acum continua procesul.