DACIA Logan: Schimbarea SURPRIZA care Bucura Multi Soferi

DACIA Logan are o schimbare surpriza facuta de catre DACIA, insa ea este una care bucura foarte multi soferi, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ea.

DACIA Logan priza

DACIA Logan 3, noua serie de masini lansata de catre DACIA chiar saptamanile acestea in reprezentante, reprezinta una dintre cele mai mari evolutii pentru brand-ul romanesc de la lansarea sa si pana acum. Vorbim despre modificari colosale pentru DACIA Logan 3 din punct de vedere estetic, dar si la interior, noul model de masina avand parte de atat de multe modificari incat a atras atentia lumii intregi, mai ales ca are si un pret pe masura.

DACIA Logan 3 are in noile modele inclusiv un sistem multimedia imbunatatit, cu un ecran cu diagonala de 8 inch pe care este afisat sistemul de infotainment al masinii, impreuna cu hartile pentru navigatie. Separat de asta, DACIA Logan 3 are deasemenea pentru acest sistem integrarea Andorid Auto si CarPlay, impreuna cu o priza USB fix langa volan, si un element de prindere pentru smartphone, astfel incat acesta sa poata fi folosit de catre soferi la drum.

DACIA Logan 3: Schimbarea SURPRIZA care Bucura Multi Soferi

DACIA Logan priza usb volan

DACIA Logan 3 are practic suport pentru telefoane langa navigatia care are deja integrare CarPlay si Android Auto, iar daca va intrebati de ce ar fi inutila aceasta implementare, ei bine ea nu este. Da, un sofer obisnuit nu are nevoie de telefon langa navigatia cu Android Auto, sau CarPlay, decat daca vrea sa fie tot timpul distras de mesaje, sau orice altceva de pe telefon, iar pentru el ar fi inutila aceasta dotare din DACIA Logan 3, dar masinile acestea sunt folosite si in alte scopuri.

DACIA Logan 3 e folosita de foarte multi taximetristi, sau soferi ale aplicatiilor de ridesharing, iar cum acestea nu pot fi redate in CarPlay, sau Android Auto, prezenta telefonului langa volan e necesara pentru a confirma curse si a respecta hartile. Intr-o masura diferita, nu toate modelele ale DACIA Logan 3 au ecranul de 8 inch disponibil chiar si ca dotare suplimentara, asa ca o priza USB pentru telefonul pe care-l prinzi de bord, sau parbriz e o idee excelenta.

DACIA Logan 3 are gandita aceasta implementare pentru multiple moduri de utilizare, si e ceva ce nu vezi la o masina obisnuita, mai ales daca are CarPlay, sau Android Auto, dar masinile de la DACIA sunt gandite diferit.