Huawei: Schimbarea REVOLUTIONARA Dezvaluita in Mod Oficial

Huawei face o schimbare revolutionara pentru telefoanele sale mobile, iata ce a pregatit, si cat de important este totul pentru viitorul lor.

Huawei compozit

Huawei vrea sa faca o schimbare revolutionara pentru produsele pe care le vinde in lumea intreaga, si vorbim despre ceva care vine ca o foarte mare surpriza pentru extrem de multa lume in momentul de fata. Mai exact, cei de la Huawei vor sa schimbe in totalitate modul in care sunt facute bateriile pentru telefoanele mobile, un nou tip de material urmand a fi utilizat pentru acestea astfel incat ele sa poata oferi o autonomie mai buna pentru oameni.

Huawei descrie intr-un brevet de inventie schimbarile pe care vrea sa le faca pentru telefoanele sale mobile, iar totul presupune baterii cu un nucleu din silicon care este umplut cu carbon amorf si acoperit cu un strat alcalin.  Porozitatea n-ar depasi 50nm, astfel ca vorbim despre un nou tip de baterie care ar trebui sa le ofere telefoanelor o autonomie mult mai buna pentru folosire indelungata, autonomia fiind una dintre principalele probleme ale telefoanelor mobile.

Huawei: Schimbarea REVOLUTIONARA Dezvaluita in Mod Oficial

Huawei compozit baterie

Huawei spune deasemenea ca porii de dimensiuni foarte mici din materialul compozit reduc zona de contact dintre materialul din silicon si electroliti, astfel ca se reduce si posibilitatea de aparitie a unor reactii secundare. Asta prelungeste autonomia bateriei, insa structura din grafit a bateriei reduce expansiunea, sau contractia materialului din interior, iar asa se imbunatateste atat stabilitatea structurala, cat si densitatea energetica a materialului.

Huawei are o descriere foarte complicata a tehnologiei pe care a dezvoltato-o pentru telefoane, insa important de retinut este faptul ca ea poate sa imbunatateasca radical autonomia bateriei telefoanelor. Daca Huawei le poate oferi clientilor baterii care au autonomie mult mai buna decat cea oferita de catre concurenta, atunci ar avea un urias avantaj care va atrage fara discutie atentia mult mai multor oameni, si ar putea compensa lipsa unor functii din Android.

Huawei are deocamdata acest material prezentat in cadrul unui brevet de inventie, insa dincolo de asta nu se stie daca el va putea fi folosit intr-o baterie care sa ajunga efectiv in telefoane mobile.