DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania are un anunt de ultima ora pentru milioane de romani din toata tara, iata ce decizie foarte importanta a luat pentru noi toti acum.

DIGI Romania contrat

DIGI Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, a facut un anunt de ultima ora care vizeaza milioane de romani din toata tara, si e ceva care surprinde in totalitate. Mai exact, la doar o luna dupa ce a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a contracta internet ieftin, cei de la DIGI Romania au decis ca e cazul sa vina cu o noua oferta grozava, ea urmand a fi disponibila chiar de saptamana viitoare.

DIGI Romania a anuntat ca saptamana viitoare incepe “Netuarie”, o noua campanie promotionala care va aduce reduceri pentru abonamentele de internet fix pe care le ofera grupul de telecomunicatii. DIGI Romania a avut in ianuarie o campanie similara pentru clientii din toata Romania, si tocmai de acolo a venit numele promotiei, iar atunci a oferit reducere de 50% pentru abonamentele de internet fix pentru o perioada limitata de timp.

DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania contrat oferta

DIGI Romania va avea mai mult ca sigur o oferta similara pentru clientii sai din toata Romania, dar si pentru restul romanilor, si ea ar trebui sa inceapa chiar din cursul zilei de luni, la fel ca si data trecuta. E improbabil ca DIGI Romania sa le ofere romanilor altceva decat reducere de 50% la abonamentele de internet fix pentru o anumita perioada de timp, iar asta pentru ca acesta e tipul standard de oferta pe care il face grupul de telecomunicatii din Romania.

DIGI Romania spune deasemenea ca are cel mai rapid internet fix din Romania, asa cum spune si Orange, cei doi operatori facand fix aceeasi afirmatie in legatura cu serviciile pe care le ofera. Va spuneam dimineata ca, din punctul meu de vedere, DIGI Romania are dreptate in ceea ce priveste performantele retelei sale fixe, in timp ce Orange nu are rival pe partea de telefonie mobila, acolo unde a inceput sa ofere din ce in ce mai mult internet.

DIGI Romania va oferi mai multe detalii despre oferta sa speciala in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem cat de lunga va fi perioada de reducere pentru abonamentele sale.