Netflix: GROZAV Anunt OFICIAL cu care SURPRINDE Multi Oameni

Netflix surprinde foarte multi oameni cu un grozav anunt oficial pentru toata lumea, iata ce trebuie sa stii in legatura cu vestea venita de la companie.

Netflix repornire

Netflix a facut un anunt oficial cu care a reusit sa surprinda foarte multi oameni in perioada aceasta din an, si e ceva foarte interesant pentru ceea ce face cea mai mare platforma de streaming video la cerere. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa le ofere utilizatorilor din Romania cateva detalii interesante cu privire la noile filme si seriale care urmeaza sa fie disponibile in perioada imediat urmatoare in tara noastra, dar si in mai toata lumea, pentru ca ajung peste tot.

Netflix a publicat mesajul de mai jos in care detaliaza unele dintre filmele si serialele care sunt pregatite pentru lansare in momentul de fata in Romania, dar si care au intrat pe final de saptamana trecuta. Netflix nu include in aceasta lista si un film important care urmeaza sa fie publicat in cursul zilelor urmatoare, acesta avand denumirea News of the World, cu Tom Hanks in rol principal, asa ca el va fi disponibil in data de 10 februarie, separat de toate celelalte.

Netflix: GROZAV Anunt OFICIAL cu care SURPRINDE Multi Oameni

Netflix repornire continut

Netflix a inclus totusi saptamana trecuta cateva creatii foarte interesante, cum ar fi sezonul 2 al Hache, sau Invisibile City, insa si Little Big Women este de acum disponibil pentru toata lumea. Malcolm & Marie poate fi urmarit de catre oricine prin platforma Netflix, impeuna cu Space Sweepers, Strip Down, Rise Up, The Last Paradiso, sau The Yin-Yang Master: Dream of Eternity, unele dintre ele fiind deasemenea listate si in sectiunea de creatii noi din platforma.

Netflix are deasemenea disponibile de saptamana trecuta filmele Kid Cosmic, sau Black Beach, in timp ce serialul Firefly Lane este oferit in premiera, impreuna cu sezonul al doilea din Mighty Express. Pentru 11 februarie e anuntata lansarea filmului Square Love, apoi urmand ca Netflix sa ofere in platforma Behind Her Eyes si I Care a Lot, serialul Tribes of Europa cu Ana Ularu fiind deasemenea programat pentru data de 19 februarie.

Netflix va mai adauga luna aceasta in platforma sa creatiile originale Sky Rojo, Pele, Ginng & Georgia, Canine Intervention, Moxie, iar in 2022 este anuntata lansarea Sonic Prime pentru abonati.