BCR Romania: IMPORTANT Anunt cu SCHIMBARILE pentru Clienti

BCR Romania are un foarte important anunt care dezvaluie schimbarile importante pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii acum.

BCR Romania diferente

BCR Romania, banca la care au conturi un numar mare de romani din toata tara, a inceput saptamana cu un anunt important pentru clientii sai, unul care dezvaluie o serie de schimbari care sunt disponibile. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa actualizeze aplicatia George, disponibila pentru iPhone si Android in momentul de fata, implementand o serie de schimbari despre care trebuie sa stie clientii din toata tara, si exista destule noutati interesante acum.

BCR Romania a actualizat aplicatia George pentru telefoanele iPhone cu noutati in ceea ce priveste posibilitatea de a vedea informatii despre asigurarea Multi Protect direct din aplicatie. Separat de asta, cei de la BCR Romania afirma ca au facut si unele schimbari de design pentru aplicatia George, iar acestea fac si o foarte mare diferenta pentru experienta de utilizare, desi nu e explicat foarte clar exact ce a fost modificat pentru a se obtine acest lucru.

BCR Romania: IMPORTANT Anunt cu SCHIMBARILE pentru Clienti

BCR Romania nu a actualizat doar aplicatia pentru telefoanele iPhone, ci si aplicatia pentru Android, iar aici explica faptul ca a implementat posibilitatea de a un card de credit, sau un overdraft, folosind doar George. Aici vorbim despre o functionalitate pe care BCR Romania a implementat-o pentru iPhone inca de acum cateva luni, dar care iata ca ajunge intr-un final inclusiv in telefoanele cu sistem de operare Android, ceea ce desigur ca e o veste grozava.

BCR Romania a creat aplicatia George pentru a le permite clientilor din toata Romania de a se bucura de o serie de functii speciale pentru mobile banking oriunde s-ar afla in tara noastra, sau in strainatate. Asta inseamna ca oamenii isi pot administra conturile bancare de la BCR Romania de la distanta, indiferent de telefonul iPhone, sau Android, pe care-l au, si acum au la dispozitie noi functii speciale de care se pot bucura in folosirea obisnuita.

BCR Romania distribuie ambele versiuni ale aplicatiilor George in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in momentul de fata pentru toata lumea.