Facebook Messenger: Noi Functii IMPORTANTE Lansate pentru Utilizatori

Facebook Messenger siguranta

Facebook Messenger are dezvaluite o serie de noi functii importante care au fost lansate de catre compania Facebook, americanii oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o serie de schimbari asteptate de multa vreme.

Facebook Messenger are noutatile prezentate in cursul zilei de ieri ca parte a zilei sigurantei pe internet, astfel ca vorbim despre masuri a caror menire este de a simplifica viata oamenilor cand vine vorba despre controlarea securitatii lor online.

  • Notificări privind siguranța: notificările privind siguranța oferă sfaturi pentru educarea oamenilor cu privire la identificarea activităților suspecte și luarea de măsuri pentru a bloca, raporta sau ignora pe cineva atunci când ceva nu pare corect. Am dezvoltat aceste sfaturi de siguranță cu învățarea automată care analizează activitatea cuiva din aplicațiile noastre pentru a ajuta oamenii să-i educe pe evitarea escrocheriei sau identificarea imitațiilor sau pentru a evita interacțiunea cu adulți neconectați. De la introducerea notificărilor noastre de siguranță, am educat aproape 70 de milioane de oameni pe lună pentru a evita potențialele daune.
  • Blocare aplicații: Blocarea aplicațiilor adaugă un alt nivel de securitate mesajelor private și ajută la prevenirea accesului altor persoane. Blocarea aplicației utilizează setările de confidențialitate ale unui dispozitiv, cum ar fi amprenta digitală sau autentificarea feței, pentru a debloca aplicația Messenger. Atingerea sau identificarea feței unei persoane nu este transmisă sau stocată de Facebook.
  • Setări de confidențialitate: secțiunea de setări de confidențialitate facilitează accesul la opțiuni și controale, cum ar fi persoanele blocate sau publicul pentru povești și povești dezactivate. De asemenea, am introdus noi controale care vă permit să decideți cine vă poate trimite lista de chat-uri, cine merge la solicitările dvs. și cine nu vă poate trimite mesaje sau vă poate suna deloc.
  • Limite de redirecționare: limitele de redirecționare pentru Messenger asigură că un mesaj poate fi redirecționat doar către cinci persoane sau grupuri la un moment dat. Limitarea redirecționării este o modalitate eficientă de a încetini răspândirea dezinformării virale și a conținutului dăunător care are potențialul de abuz.
  • Cereri de mesaje mai sigure: cererile de mesaje vin acum cu funcții noi pentru a vă oferi context pentru cine este solicitantul, opțiuni de ștergere în bloc și imagini sau videoclipuri neclare. De asemenea, am făcut opțiunile de ștergere și blocare mai proeminente în firul de solicitare pentru a ajuta oamenii să ia măsuri dacă nu doresc să răspundă la mesaj.
  • Raportare îmbunătățită: testăm noi modalități de a facilita raportarea abuzurilor sau hărțuirii și oferim feedback mai bun cu privire la starea mesajelor raportate.
    Examinați conturile blocate: pe lângă faptul că blocarea este mai proeminentă în solicitările de mesaje și în notificările de siguranță, am oferit mai multă transparență în setările de confidențialitate, astfel încât să puteți examina cu ușurință conturile pe care le-ați blocat.

a