Orange Romania: Vestea COLOSALA, ce e GRATUIT pentru Romani

Orange Romania are o veste colosala pentru milioane de romani din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar de acum.

Orange Romania corespondenta

Orange Romania inca mai ofera o gratuitate foarte importanta pentru romanii din toata tara, si daca nu ai profitat pana acum de ea, nu ar strica sa faci acest lucru inainte sa dispara in totalitate din oferta sa. Mai exact, cei de la Orange Romania inca le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga o serie de premii extrem de interesante daca aleg sa se aboneze la newsletter-ul sau pentru a primi informatii cu privire la noutatile pe care le anunta.

Orange Romania inca le mai ofera oricaror romani posibilitatea de a castiga in mod gratuit un MacBook Air, o tablete iPad, sau o trotineta electrica de la Xiaomi, toate aceste premii fiind oferite lunar de catre operator. Orange Romania a lansat cu ceva timp in urma campania sa promotionala, iar ea continua si in momentul de fata, mesajul de mai jos fiind publicat cu doar cateva ore in urma de catre operator pentru toti cei interesati sa profite.

Orange Romania: Vestea COLOSALA, ce e GRATUIT pentru Romani

Orange Romania se foloseste de newsletter-ul sau pentru a le trimite email-uri romanilor care aleg sa primeasca informatii cu privire la tot ceea ce este anuntat nou de catre operatorul din Romania. Vorbim despre lansari de telefoane, lansari de abonamente noi, oferte pentru cartelele prepay, diverse promotii si reduceri, totul fiind trimis de Orange Romania prin email catre romanii care aleg sa se aboneze la lista sa pentru a primi noutatile.

Orange Romania le cere romanilor sa se inscrie la newsletter-ul sau, iar mai apoi sa confirme abonarea pentru ca totul sa poata fi procesat cu succes, altfel simpla inscriere fara confirmare nu va inscrie si la concurs. Trebuie sa aveti foarte mare grija pentru a urma indeaproape toti pasii pe care Orange Romania ni-i pune in fata, astfel incat sa ne putem bucura de sansa de a castiga unul dintre aceste premii care ne sunt puse la dispozitie de catre companie.

Orange Romania desfasoara aceasta campanie de ceva vreme, si e foarte posibil sa o faca in continuare pentru o perioada lunga de timp, deci ne vom putea folosi de ea fara probleme.