WhatsApp: OFICIAL, SECRETUL din Telefoane de care NU Stiai

WhatsApp vorbeste in mod oficial despre un secret din aplicatia pentru telefoane despre care foarte multi oameni nu stiau, iata ce a dezvaluit.

whatsapp optional

WhatsApp a facut zilele acestea cateva anunturi oficiale cu privire la aplicatia pentru telefoanele din intreaga lume, iar compania a dezvaluit si cateva dintre secretele pe care multi utilizatori nu le stiau in legatura cu ea. Cei de la WhatsApp au facut publice mesajele ca parte a unor recomandari de siguranta pentru Ziua Sigurantei pe Internet, insa ceea ce a dezvaluit a venit ca o surpriza foarte buna pentru multi dintre oamenii care nu stiau ce au in telefoane.

WhatsApp vorbeste mai jos despre o setare din aplicatia sa care este oferita de foarte mult timp pentru utilizatori, aceasta permitand cresterea nivelului de siguranta pentru cei care aleg sa o foloseasca zilnic. WhatsApp le spune oamenilor ca nu oricine trebuie in mod neaparat sa vada poza lor de profil din cadrul platformei de mesagerie, astfel ca pot lua decizia de a ascunde aceasta informatie de cei care nu ar trebui sa aiba acces la ea din propriile telefoane.

WhatsApp: OFICIAL, SECRETUL din Telefoane de care NU Stiai

WhatsApp optional profil

WhatsApp ofera cateva optiuni pentru a ascunde poza de profil pentru conturile noastre de alte persoane care folosesc platforma, astfel ca avem optiunea de a o afisa oricui, doar pentru prieteni, sau nimanui. Desigur ca trebuie sa alegem cu atentie modul in care dorim ca poza de profil pentru WhatsApp sa fie afisata, iar asta pentru ca unele persoane ar putea refuza sa ne accepte mesajele daca nu pot vedea cine anume ii contacteaza.

WhatsApp nu are aceasta functie foarte bine prezentata pentru oamenii care folosesc aplicatia in viata de zi, cu zi, astfel ca nu oricine o poate gasi chiar atat de usor, din pacate, asa ca vorbeste despre ea acum. Ideea folosirii sale este una foarte buna pentru ca ne ofera posibilitatea de a ne bucura de ceva care ne poate aduce mai multa siguranta pe internet, iar cei de la WhatsApp au o idee de care mai multa lume ar trebui sa profite chiar acum.

WhatsApp a mai oferit o serie de alte sfaturi de securitate pentru clientii sai din toata lume, si ar fi bine sa fiti atenti la ele pentru ca pot fi de foarte mare ajutor, in final.