LUNA: VIDEO INCREDIBIL, Intreaga Omenire ULUITA de Imagini

LUNA este in centrul unui clip video incredibil cum nu a mai vazut omenirea pana acum, iata ce a uimit extrem de multa lume, si cum poti vedea tot.

LUNA, satelitul natural al Pamantului, este unul dintre cele mai intens monitorizate obiecte cosmice, iar asta pentru ca este atat de aproape de planeta noastra, si pentru ca o influenteaza intr-o mare masura. In ciuda faptului ca luna se afla atat de aproape de Pamant, pana acum nu a mai fost prezentata vreodata vreo demonstratie a modului in care ea este orbitata de catre navele spatiale pentru o perioada indelungata de timp, insa iata ca vedem si asta.

LUNA apare in clipul video de mai sus in cadrul unei demonstratii a modului in care o nava spatiala o orbiteaza in decursul unui an de zile, iar asta ne dezvaluie cam cum se misca lucrurile in spatiul cosmic. Un artist a reusit sa realizeze o prezentare video, bazata pe inregistrari ale NASA, care vizeaza orbitarea lunii, si le-a combinat intr-un clio video de 4 ore care ne prezinta ce inseamna sa orbitezi in timp real luna dintr-o nava spatiala care se plimba pe langa Pamant.

LUNA: VIDEO INCREDIBIL, Intreaga Omenire ULUITA de Imagini

LUNA nu este un corp cosmic foarte mare, asa ca orbitarea sa completa de catre o nava spatiala nu dureaza chiar atat de mult, asa ca acest clip video ne prezinta ceva ce mai nimeni nu a vazut, sau experimentat, pana acum. E destul de clar faptul ca foarte putine persoane au reusit sa experimenteze ceea ce inseamna sa fii intr-o nava spatiala care e prinsa in orbita in jurul lunii, iar realizarea artistului ne prezinta ceva din ceea ce se intampla dincolo de cer.

LUNA este foarte importanta pentru existenta si evolutia Pamantului, dupa cum prea bine stiati deja foarte multi dintre voi, astfel ca aceste demonstratii ne arata si de ce trebuie sustinuta activitatea e explorare a spatiului cosmic. NASA a publicat de-a lungul timpului o varietate de imagini si demonstratii a modului in care se desfasoara viata in spatiul cosmic, insa ceea ce vedem acum in legatura cu orbitarea satelitului natural al Pamantului e ceva special.

LUNA va mai fi cu siguranta si in centrul altor demonstratii impresionante, dar ramane sa vedem exact ce anume va mai fi dezvaluit pentru noi, si cate secrete din spatiul cosmic vom mai vedea.