Orange: ATENTIE! Ce Primesc GRATUIT Acum MILIOANE de Clienti

Orange ii atentioneaza pe clientii din toata Romania in legatura cu o noua gratuitate pe care le-o ofera, iata ce primesc acum milioane de oameni.

orange laude

Orange nu stie cum sa satisfaca un numar cat mai mare dintre clientii din toata Romania, astfel ca a decis acum sa le ofere gratuit catorva milioane dintre ei ceva de care foarte multi au nevoie in fiecare zi. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere milioanelor de clienti cu cartele prepay posibilitatea ca de Valentine’s Day sa le ofere celor dragi internet, iar in aceasta pagina puteti gasi toate detaliile acestei promotii extrem de interesante.

Orange a decis sa le ofere clientilor romani cate 50 GB in momentul in care activeaza o extraoptiune de minim 5 euro pentru o cartela prepay, acest bonus existand si in trecut pentru cei interesati sa profite de el. In aceasta perioada cei de la Orange au decis sa mearga mai departe de atat, iar cu ocazia Valentine’s Day le ofera romanilor posibilitatea de a le oferi pana la 50 GB internet si persoanelor dragi din viata lor, o oferta extrem de interesanta.

Orange: ATENTIE! Ce Primesc GRATUIT Acum MILIOANE de Clienti

Orange le permite clientilor care au cartele prepay sa le trimita felicitari prietenilor, iar acestia din urma pot primi pana la 50 GB trafic, probabil cate 10 GB pentru fiecare felicitare primita. Doar primele 5 felicitari trimise de catre un client cu cartela prepay si aloca trafic de internet catre persoanele care le primesc, cei de la Orange spunand ca orice felicitare trimisa dupa primele 5 nu mai are “puterea” de a aduce trafic pentru cel care o primeste.

Orange are aici o campanie extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar cu ocazia Valentine’s Day ea este bine sa profitati de tot internetul care este oferit gratuit de operator. E improbabil sa mai intalniti foarte curand o sansa de acest gen, si sa primiti atat de mult trafic de internet gratuit de la Orange asa ca nu ratati sansa si trimiteti, sau cereti, felicitarile care va aduc si traficul pe care il veti putea folosi mai apoi in viata de zi cu zi.

Orange desfasoara acesta campanie promotionala doar pana in data de 11 martie, astfel ca daca pana atunci nu ati profitat de tot, e improbabil sa o mai puteti face dupa aceea, deci trebuie sa fiti atenti.