BCR Romania: AVERTIZARE CRITICA Emisa pentru Toti Clientii

BCR Romania are o noua avertizare critica emisa pentru toti clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ceea ce spune.

BCR Romania critic

BCR Romania a publicat astazi o noua avertizare critica pentru toti clientii sai din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vine ca un mesaj extrem de important in acest moment. Mai exact, cei de la BCR Romania ii avertizeaza pe clientii din toata tara in legatura cu uriasa problema referitoare la atacurile de tip phishing care se desfasoara prin email, si din cauza carora pot fi furate multe date ale romanilor obisnuiti.

BCR Romania revine cu acest mesaj foarte important pe care l-a prezentat initial cu doar cateva zile in urma dupa ce s-a descoperit un atac in plina desfasurare in Romania impotriva clientilor bancii. BCR Romania revine cu mesajul de zilele trecute prin care ne spunea ca atacurile de tip phishing au de obicei la baza dorinta hackerilor de a ne fura datele prin pacalirea noastra in legatura cu faptul ca sistemele bancii s-au actualizat, si noi trebuie sa ne actualizam datele.

BCR Romania: AVERTIZARE CRITICA Emisa pentru Toti Clientii

BCR Romania spune ca aceasta metoda este foarte eficienta pentru a fura datele romanilor in momentul de fata, si ar fi bine sa fim extrem de atenti la ceea ce se intampla pentru a fi in deplina siguranta. BCR Romania prezinta in clipul video de mai jos tot ceea ce trebuie sa stiti cand vine vorba despre identificarea unui atac de tip phishing, iar asa putem sa ne asiguram de faptul ca vom fi in deplina siguranta in cazul in care cineva incearca sa ne pacaleasca.

BCR Romania vine din nou cu acest mesaj probabil din cauza faptului ca un numar mare de clienti a fost afectat de aceasta situatie, si cel mai probabil a cerut ajutor de la banca pentru a isi rezolva problemele. E foarte posibil ca situatiile sa nu fie usor de rezolvat, iar de aceea BCR Romania insista, cel mai probabil, ca oamenii sa fie vigilenti si sa se protejeze singuri impotriva acestui tip de atacuri pentru a nu risca sa fie nevoiti sa ceara ajutor acum.

BCR Romania nu este singura banca de la care vin mesaje de acest gen in aceasta perioada, asa ca toata lumea ar trebui sa fie foarte vigilenta in aceasta perioada in cazul atacurilor de tip phishing.