WhatsApp: ATENTIE! SECRETUL Ascuns de MILIARDE dintre Oameni

WhatsApp are un secret urias pe care il ascunde de miliarde de oameni din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu el.

WhatsApp forta

WhatsApp a avut in secret luata o decizie extrem de importanta care vizeaza miliarde de oameni din intreaga lume, iar asta dupa toata presiunea care a fost pusa pe compania americana de catre oameni. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa extinda termenul pana cand trebuie acceptati termenii si conditiile de utilizare ai aplicatiei cu noile modificari facute pentru ca Facebook sa poata prelua unele date, si pentru a afisa reclame si mesaje de notificare.

WhatsApp dorea initial ca acesti termeni si conditii sa fie acceptati de catre oameni pana in data de 8 februarie, altfel accesul lor la platforma sa urma sa fie in totalitate restrictionat de catre companie. Ei bine, in urma tuturor plangerilor pe care oamenii le-au facut asa cum au putut, cei de la WhatsApp au decis sa extinda cu peste 3 luni termenul pana la care termenii si conditiile sale obligatorii trebuie acceptate, altfel accesul la aplicatie va fi blocat de ei.

WhatsApp: ATENTIE! SECRETUL Ascuns de MILIARDE dintre Oameni

WhatsApp a spus foarte clar ca nu va sterge conturile utilizatorilor care nu accepta termenii si conditiile pentru platforma sa de mesagerie, dar va bloca accesul la ea pentru cei care nu o fac. WhatsApp a luat decizia de a extinde perioada pana la care pot fi acceptati termenii si conditiile de utilizare ai platformei sale pentru ca inca exista foarte multi oameni care nu au facut acest pas, si le lasa timp de decizie pentru a nu parea ca ii forteaza sa faca asta.

WhatsApp nu prea mai pare dispusa sa mearga dincolo de aceasta data de 15 mai pentru acceptarea noilor termeni si conditii de folosire ai platformei sale, iar asta pentru ca vrea sa faca o serie de schimbari importante. E posibil ca si lansarea functiei de logare in multiple dispozitive sa fie conditionata de acceptarea acestor termeni si conditii, insa deocamdata prea multe detalii despre motivele ascunse ale WhatsApp pentru decizia de prelungire a acceptarii termenilor nu exista.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din lume, iar impunerea noilor termeni si conditii a generat foarte multa revolta in randul celor care sunt activi in cadrul acestei platforme, asa ca ramane sa vedem cum va decurge situatia in continuare.