CEC Bank: ALERTA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank a emis o noua alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ea, si sa faci.

CEC Bank targetat

CEC Bank a emis astazi o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care toata lumea ar trebui sa stie pentru ca vizeaza o problema extrem de serioasa, din pacate. CEC Bank vine astazi cu o alerta privind atacurile de tip phishing care par sa se raspandeasca fara vreo oprire in toata tara, din pacate, si asta in conditiile in care din toate partile vin avertizari cu privire la felul in care ar trebui sa se protejeze romanii.

CEC Bank vorbeste astazi despre mesajele venite de la persoane necunoscute care ne cer sa dezvaluim date personale care nu ar trebui sa ajunga la ele in vreun moment. Puteti vedea mai jos ca banca incepe cu o avertizare privind faptul ca o banca nu cere informatii personale, sau financiare, ale clientilor prin telefon, email, sau mesaje pe retele de socializare, deci daca cineva spune ca face asta in numele CEC Bank minte.

CEC Bank: ALERTA de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank vorbeste despre faptul ca atacurile de acest gen sunt regasite intr-o tot mai mare masura pe website-ul de anunturi online OLX, acolo unde foarte multi cer datele cardurilor pentru a trimite bani. Mai exact, diverse persoane contacteaza oamenii pe OLX pentru a le cere datele cardurilor bancare pentru a le trimite bani pentru produsele pe care le vand, insa acele date sunt folosite pentru a le fura banii oamenilor, iar CEC Bank incearca sa ne ajute sa prevenim asta.

CEC Bank spune ca ai sai clienti nu ar trebui sa divulge vreo informatie cu privire la cardurile pe care le detin, la conturi, sau la alte date personale, iar asta pentru ca ele pot fi foarte usor folosite impotriva lor. Din pacate foarte multi oameni cad in plasa celor care incearca sa le fure datele personale, iar asta incepe sa fie o problema tot mai serioasa pentru oamenii care incearca sa se protejeze atunci cand vand produse online, si nu doar atat.

CEC Bank nu poate sa le ofere clientilor decat sfaturi pe care acestia sa le respecte, insa nu poate sa ii si protejeze in totalitate impotriva problemelor de acest gen pentru ca nu poate preveni chiar orice atac.