DACIA Duster: Noul Model EXCLUSIV care Parea Total IMPOSIBIL

DACIA Duster este dezvaluita intr-un nou model exclusiv care parea total imposibil, insa care vine sa ne arate cat de versatila este masina romaneasca.

DACIA Duster senile

DACIA Duster nu pare sa mai aiba in 2021 pregatit pentru lansare un nou model facelift, astfel ca acum vorbim despre un alt modele exclusiv care parea complet imposibil, dar care se dovedeste a fi chiar real. Ei bine, DACIA Duster a ajuns la vanzare inclusiv in Franta pentru clientii dornici, si acolo compania care vinde modelul pick-up a decis sa il modifice pentru a-l dota cu ceva ce nimeni nu credea ca ar putea fi montat pe masina.

DACIA Duster este vanduta in Franta intr-o versiune pick-up care nu vine cu roti, ci cu senile, si puteti vedea in acest articol cum arata masinile care au facuta aceasta modificare exclusiva. Vorbim despre o DACIA Duster pe senile care poate fi folosita pe cam orice fel de teren, fie ca e vorba despre zapada, noroi, sau nisip, iar multumita lor soferii n-ar trebui sa aiba vreo problema in a se deplasa pe acele tipuri de teren, daca vor sa faca asta.

DACIA Duster: Noul Model EXCLUSIV care Parea Total IMPOSIBIL

DACIA Duster senile modificata

DACIA Duster in versiunea cu senile este dotata cu un motor Blue dCi cu 115 cai putere, si tractiune 4×4, deci nu vorbim despre vreo motorizare foarte puternica, dar chiar si asa, masina ar trebui sa se descurce foarte bune. Acest model exclusiv al DACIA Duster va fi pus la vanzare in cantitati limitate in Franta, dar 100 de unitati fiind comandate de catre compania locala care le va modifica special pentru ca ele sa vina cu asemenea noutati importante.

DACIA Duster senile exclusiv

DACIA Duster in versiunea pick-up cu senile ar urma deasemenea sa coste undeva intre 20.000 – 22.000 de euro cand va fi lansata, astfel ca nu va fi o diferenta foarte mare in comparatie cu modelul de baza. Chiar si asa, vor fi cel mai probabil destui oameni interesati sa cumpere o masina DACIA Duster care e capabila sa mearga cam pe oriunde fara probleme, dar si un model exclusiv cum cel mai probabil nu vor mai vedea prea curand de la vreun alt producator.

DACIA Duster va trebui omologata pentru a fi pusa la vanzare in aceasta versiune speciala, astfel ca ea nu va putea fi cumparata chiar din momentul in care va ajunge in Franta, deci mai trebuie putina rabdare.